📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
idz z tym chłopcze na motylki.pl
rados90 napisał/a:
idz z tym chłopcze na motylki.pl
Co ma matura z polskiego do strony biura podróży?
Poświęciłem swój cenny czas na obejrzenie filmu autora.
Z całym szacunkiem... "Życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość". To "idź Pan szybko" stąd do tzw. "agencji towarzyskiej"
Z całym szacunkiem... "Życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość". To "idź Pan szybko" stąd do tzw. "agencji towarzyskiej"
na chuj sie uczyć tego polskiego, czytać zjebane lektury? żeby potem iść na nauczyciela? lepiej uczyć się fachu budowlanego, bo się dwa razy tyle zarabia a jak dopisze szczęście to za granicą - 5 razy tyle
Zgadzam się w sumie z pakicito, czytamy bzdury, uczymy się bzdur i chuja z tego mamy. Na szczęście jestem już dobrych kilka lat po maturze i nie mam już obowiązku czytania tych "lekkich i przyjemnych zarazem" lektur, których miałem powyżej uszu i były w chuj nudne.......
fajnie baty trzaskają w tle
arcyklasyka i bardzo trafne, moim zdaniem, skojarzenie z panującymi na egzaminach "dojrzałości" standardami. Piwko oczywiście.
Sam nie jestem miłośnikiem polskiego. Patriotą na 100% nie jestem. Szkoła po prostu źle uczy j. polskiego. Zamiast nauczyć poprawnego pisma, czy pisanie listów, CV etc., woli nauczać o rozkładzie zdań i innych nie potrzebnych (za bardzo) rzeczy. Co do lektur to są na prawdę nie interesujące. Zawsze ciągnęło mnie do Science Fiction, Fantazy niż do XIX w. Zawsze byłem ścisłowcem, a nie humanistą.
Panowie wybaczcie, ale maturę da się zdać na te 30%.. Trzeba się starać, żeby nie zdać ;/
uwielbiam ten film
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów