📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
ten najczęściej powtarzający się dzwonek do dzwonek główny z iphonów.
czarodziej1995 napisał/a:
co to za dzwonek , wszędzie go słyszę jest spoko też taki chce
zedge.net/ringtone/1543799/?pos=3&search=marimba&cep=3
Wciskasz "get a ringtone", ściągasz i wrzucasz sobie na telefon.
Bakkermman napisał/a:
ja dostawalem telefon po nocach nawet i sam dawalem, nigy nie bylo aktu kradziezy :d
1. dostajesz telefon w nocy
2. dajesz
3. klient cię nie okrada po wszystkim
good for you
Futrzak-szyderca napisał/a:
@Bakkermman masz w profilu że jesteś kobietą ale piszesz o sobie w rodzaju męskim, a więc jesteś laską z kutasem?
Tak ! Grodzka na prezydenta ;x
Swoja droga chetnie bym wysluchal wykładu pana miodka, jak nalezy sie zwracac do PANA / PANI Grodzkiego / Grodzkiej.
http://kwejk.pl/obrazek/1701100/ohohoho.html
damian12091988 napisał/a:
Ja pierdole już to widzę jak ktoś nieznany da Ci w Polsce swój telefon aby zadzwonić do mamy...
Mysle ze jak z twarzy nie bedziesz przypominał jakiegos rumuna czy cygana to nie byłoby z tym problemu ;d
Mnie w MPK kiedyś dziewczyna zapytała czy dam jej zadzwonić do domu bo jej się rozładował tel. a to niby pilne. Powiedziałem, że nie W sumie jak by to było takie ważne to by pytała dalej innych osób a spytała tylko mnie cwaniara
HEJ!!! To dziala, w Polsce tez mamy zyczliwych ludzi
A tak mimochodem to mam pare iphonow do sprzedania i kilka sztuk nokii, info na priv.
A tak mimochodem to mam pare iphonow do sprzedania i kilka sztuk nokii, info na priv.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów