📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ja pierdole już to widzę jak ktoś nieznany da Ci w Polsce swój telefon aby zadzwonić do mamy...
Cytat:
Ja pie**ole już to widzę jak ktoś nieznany da Ci w Polsce swój telefon aby zadzwonić do mamy...
Chciałem kurwa napisać to samo...
ja dostawalem telefon po nocach nawet i sam dawalem, nigy nie bylo aktu kradziezy :d
O kurwa. Oglądam filmik, gość grzebie w telefonie, wybiera numer, przykłada telefon do ucha i w tym momencie mój telefon zadzwonił. Ale się kurwa zdziwiłem
Jesteś jego mamą?
co to za dzwonek , wszędzie go słyszę jest spoko też taki chce
@Bakkermman masz w profilu że jesteś kobietą ale piszesz o sobie w rodzaju męskim, a więc jesteś laską z kutasem?
No niby wszystko pięknie, ale ciekawe ile muszą chodzić po tych chodnikach żeby wychwycić ładne dziewczyny z hamerykańskiego tłumu.
ta z 2:15 już chciała z nim iść...
DhuDraug napisał/a:
No niby wszystko pięknie, ale ciekawe ile muszą chodzić po tych chodnikach żeby wychwycić ładne dziewczyny z hamerykańskiego tłumu.
Stereotypy zeżarły ci mózg. Kumpel był w Stanach miesiąc temu i był zaskoczony wyglądem ludzi, równiez myślał, że będzie sporo grubasów, mylił się. W Polsce jest często gorzej.
A oni kręcą te filmiki w okolicach campusów, więc tymbardziej nie trudno trafić na ładne dupeczki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów