📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
nie KOSMICI
Nie lubię hejterów. I trolli.
Grue napisał/a:
Linekk u Ciebie też tak uczą?
/joke
Jeśli odczuwasz potrzebę informowania, że Twoja wypowiedź to żart, to znaczy, że nawet Ciebie to nie śmieszy. Krótko: daruj sobie.
A byłeś kiedyś modem? Sodówka u moderatora jest tak pospolita jak humorki u baby w ciąży...
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-04-25, 21:04 ]
A może tak przestaniecie offtopować, bo damy jeszcze większy upust naszej sodówce?
Jakbyś nie zauważył pierwszy zamieściłeś w tym temacie posta, który kwalifikuje się do miana OT. A przed Tobą był jeszcze Linek...
A byłeś kiedyś modem? Sodówka u moderatora jest tak pospolita jak humorki u baby w ciąży...
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-04-25, 21:04 ]
A może tak przestaniecie offtopować, bo damy jeszcze większy upust naszej sodówce?
Jakbyś nie zauważył pierwszy zamieściłeś w tym temacie posta, który kwalifikuje się do miana OT. A przed Tobą był jeszcze Linek...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów