📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
On i tak chuja wbija w to co mówisz hejterze
Kurwa PIWO! Dokładnie byłem na takiej samej iprezie, gdzie był taki właśnie koleś jarający się hip hopem/rapem. Wtedy se zdałem sprawę jakim gównem jest ta "muzyka".
Generalizować nie można, ale utwory pokroju tego z filmiku po prostu nie powinny powstać.
Cholera nie rozumiem zupełnie co tam za bełkot jest na początku. To po polsku, czy co?
Kenxu napisał/a:
Generalizować nie można, ale utwory pokroju tego z filmiku po prostu nie powinny powstać.
Bo kaleczą uszy i mózg.
@bania88
No i tak i nie. Ja tam nie uważam że rap to gówno.. ale zawsze jak jest puszczany na imprezie, to właśnie gówno. Nienawidzę po prostu, jak ktoś uważa że jak jemu podoba się dany kawałek, to wszystkim będzie się podobał i puszcza kurwa całą playliste jakiegoś pierdolenia o niczym.
Kurwa co ja napisałem.. w sensie, nie uważam że każdy kawałek to gówno, ale praktycznie każdy puszczany na imprezie taki właśnie jest. Przykład w filmiku
No i tak i nie. Ja tam nie uważam że rap to gówno.. ale zawsze jak jest puszczany na imprezie, to właśnie gówno. Nienawidzę po prostu, jak ktoś uważa że jak jemu podoba się dany kawałek, to wszystkim będzie się podobał i puszcza kurwa całą playliste jakiegoś pierdolenia o niczym.
Kurwa co ja napisałem.. w sensie, nie uważam że każdy kawałek to gówno, ale praktycznie każdy puszczany na imprezie taki właśnie jest. Przykład w filmiku
Tak samo się czuję, jak ktoś puszcza mi to skurwiałe, patologiczne Disco-Polo.
Nowy rap to ścierwo, nie wiem kiedyś to jakiś klimat te kawałki miały, dobrze wspominam starego Rycha, wzgórze Ya Pa, wiadomo że trochę śmierdziało patologią ale przynajmniej nie słodzili w tych kawałkach tylko prosto w ryj wypluwali jakie były realia, a teraz jakieś sebixy rapują o dążeniu do szczęścia, samodoskonaleniu, teksty głębokie niczym kałuża, chuj wie o co kurwa chodzi tzw. "kawałki z przekazem". Bity wyjęte z dupska 0 klimatu ja pierdole dajcie maść na ból dupy bo nie wyrobie.
Ja jestem zdania, że każdy powinien słuchać tego, czego lubi. Lubisz disco polo, rap, techno czy rock, twoja sprawa, ale jak ktoś kurwa jedzie autobusem i puszcza swoją listę przebojów, to trafia mnie jasny szlag. Ja nie wiem co to za zjebana moda, kiedyś w USA wszędzie chodziły czarnuchy z boomboxami nakurwiając swoim rapem, a teraz u nas chodzą dresy puszczając wypociny jakiegoś patola. Pewnie zaraz ktoś się dojebie, ze tylko dresy mi przeszkadzają, ale prawda jest taka to w 99% przypadków, to właśnie dresy są "miejskimi DJ'ami".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów