Dla wszystkich, którym już się kutachy u teraźniejszych dziewczyn nie podobają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja myślę, że tutaj to bardziej by się przydał filmik pod tytułem"Jak zdobyć jakąkolwiek dziewczynę". A na zrywanie jest stary dobry sposób - usuń laskę ze znajomych na NK.
ten koleś pewnie zrywa z chłopakiem
suicide bonus
dobryyy
dobryyy
Co do kurwy nędzy u białego w domu na ścianie robi portret murzyna? 3:03
Cytat:
kutachy u teraźniejszych dziewczyn nie podobają
Faktycznie to coś co to prowadzi raczej nie ma kutacha.
pedał uczy zrywania z dziewczyną. ja pierdole -.-
Ale on ma wkurwiający ryj
za tego pedała piwa nie ma.
Używa pedalskiego kompa, to jaki ma być?
Film o wkurwionym pedale.
Film o wkurwionym pedale.
noo dziewczyny nie mam, a będę oglądał filmiki jak z nią zerwać... o takiego wała!
Cytat:
Co do kurwy nędzy u białego w domu na ścianie robi portret murzyna? 3:03
pracownik miesiąca..?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów