📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobny:
stary ty to jesteś jak polski 50cent, respekt
jest prze chuj
W sumie to złamałeś 1 zakaz bo sam sobie foty chyba nie zrobiłeś. Chyba, że samowyzwalacz, ale czy w dzisiejszych czasach słitfoci ktoś wie co to jest ?
Popełniłeś samobójstwo przyznając się, że to Ty na zdjęciu.
To nie jest nk, ani fotka.pl
Stary, przeca Ty nic nie łamiesz.
Nie ma nic szpanerskiego w robieniu sobie zdjęcia przy tablicach które czegoś zabraniają PO wejściu na teren (który zapewne znajduje się ZA tym ogrodzeniem i tablicami). To tak jakbyś przed wejściem do Bazyliki św. Piotra zrobił se zdjęcie z "zakazem fotografowania" i chwalił, że robileś w bazylice zdjęcia
Nie ma nic szpanerskiego w robieniu sobie zdjęcia przy tablicach które czegoś zabraniają PO wejściu na teren (który zapewne znajduje się ZA tym ogrodzeniem i tablicami). To tak jakbyś przed wejściem do Bazyliki św. Piotra zrobił se zdjęcie z "zakazem fotografowania" i chwalił, że robileś w bazylice zdjęcia
aa apropos zakazów
filmik z ostatniego weekendu, to autko z przodu to radiowóz
zwróć uwagę na ograniczenie jakie tam było. Jak już się skończyło ograniczenie po wyprzedzeniu ich ofc mnie zatrzymali
filmik z ostatniego weekendu, to autko z przodu to radiowóz
zwróć uwagę na ograniczenie jakie tam było. Jak już się skończyło ograniczenie po wyprzedzeniu ich ofc mnie zatrzymali
Consi. Łaaaał.
Czekaj, poszukam filmu jak chodzę po trawniku z tabliczką: "nie depcz zieleni".
Lashlo napisał/a:
Consi. Łaaaał.
tere fere, nie dali mi mandatu bo widzieli, że nagrwalem wcześniej
Conscribo napisał/a:
Stary, przeca Ty nic nie łamiesz.
Chodzi o pomysł nie o szpan
plugnplay napisał/a:
trzymasz papierosa jak baba
Pokaż jak ty trzymasz bo mnie nikt palić nie uczył
Cytat:
Popełniłeś samobójstwo przyznając się, że to Ty na zdjęciu.
Dlaczego? ... ktoś mnie teraz zabije czy co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów