Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest specjalna sól do zmiękczania mięsa ewentualnie dłużej pogotować.
I jeszcze troszku octu dla kości.
P.S. Dla tych co nie kumają motywu:
sadistic.pl/jak-zmiekczyc-sadyste-vt39171.htm
Jak zobaczyłem ten filmik to łzy pociekły mi po twarzy to jest takie smutne!! On próbuje obudzić swojego martwego przyjaciela!
Kto nie zapłakał nad tym filmem jest bezdusznym CHAMEM!!!
Ja wymiękam ;(
brawo dla tych, na których nie zrobiło to wrażenia
zapierdole jak ktoś powie że zwierzęta nie mają uczuć.
Rozjebało mnie to...
Co do filmiku to się prawie popłakałem, chyba jeszcze jestem człowiekiem
Ty chujowo.... :[
bardzo mi smutno
najsmutniejsze co w życiu widziałem
Jestem ChamemO jejku jakie to smutne !!
Jak zobaczyłem ten filmik to łzy pociekły mi po twarzy to jest takie smutne!! On próbuje obudzić swojego martwego przyjaciela!
Kto nie zapłakał nad tym filmem jest bezdusznym CHAMEM!!!
brawo dla tych, na których nie zrobiło to wrażenia
kurwa , czemu ktoś mnie cytuje nie rozumiejąc tego co napisałem !
Byłem chyba jednym z nielicznych co siedział wówczas w mcdonaldzie , wpieprzał toritlle i oglądała zabawy kota-nekrofila bez żadnego wzruszenia
kurwa , czemu ktoś mnie cytuje nie rozumiejąc tego co napisałem !
Byłem chyba jednym z nielicznych co siedział wówczas w mcdonaldzie , wpieprzał toritlle i oglądała zabawy kota-nekrofila bez żadnego wzruszenia
cytowałam wybiórczo, przepraszam jak nie wniknęłam w kontekst wypowiedzi było się nie przyznawać, że to od Ciebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów