<opis dodany przez moderatora> Reanimacja kota wykonana przez kota </opis dodany przez moderatora>
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
<opis dodany przez moderatora> Reanimacja kota wykonana przez kota </opis dodany przez moderatora>
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzie, przeciez to kotek dreptajacy po innym (martwym) kotku... Te 2 stworzenia powinny zostac nowymi bozyszczami internetu (jak zawsze w przypadku kotow), a wy sie tu rozczulacie..
jezu jakie poruszenie, codziennie na drodze kilka takich widuje, troche bardziej rozmazanych, moze tak z tydzien żałoby zrobicie bo ten kot byl spokrewniony z Jarka kotem ??
Nie rozumiem czemu to ma aż tyle piw oglądam i jakoś mnie to nie rusza... Normalna sprawa. A ten kot tak naprawdę chciał sprawdzić czy ma miękkie wnętrzności. To jest Sadistic a nie "O Matko Boska jestem współczującym na krzywdy innych człowiekiem" Kurwa nie mówię żebyście nie byli wrażliwi na ina cierpienie innych ale troche dystansu...
"Takie jest życie jedni umierają ze starości inni zostają pierdolnięci przez samochód"
"Takie jest życie jedni umierają ze starości inni zostają pierdolnięci przez samochód"
Czy ja wszedłem na stronę pudelka?
Coś źle wpisałem w przeglądarkę?
Wączam stronę , chcę się jak codzień odprężyć przy flakach, złamaniach, obrzydzających jedzenie dowcipach a tu nagle kółko adoracyjne zmarłego kotka.
Och jaki on biedny.
Żeby trafić na tą stronę powinien być widoczny moment wypadku.
Uciekający keirowca uderzający nagle w latarnię.
Na drugiego kota powinien spaść samolot a na samolot lotnisko.
A to co tu jest to słitaśna, słodziuchna ŻE NA DA.
Coś źle wpisałem w przeglądarkę?
Wączam stronę , chcę się jak codzień odprężyć przy flakach, złamaniach, obrzydzających jedzenie dowcipach a tu nagle kółko adoracyjne zmarłego kotka.
Och jaki on biedny.
Żeby trafić na tą stronę powinien być widoczny moment wypadku.
Uciekający keirowca uderzający nagle w latarnię.
Na drugiego kota powinien spaść samolot a na samolot lotnisko.
A to co tu jest to słitaśna, słodziuchna ŻE NA DA.
Kurde to jeden z najbardziej sadystycznych filmów jakie widziałem w przeciągu ostatniego miesiąca. <beczy>
PS. Piwo ofc
PS. Piwo ofc
Osoby na których to zrobiło wrażenie chyba dzisiaj się zajerejstrowały na sadisticu
Co do filmu, to pocieszny
Co do filmu, to pocieszny
sadystyczne w hoy, nie ma co, a tak bardzo liczyłem do samego końca, że zacznie go konsumować
zjadl bym cos
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów