18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:38
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RastaMan 2010-05-03, 23:27
nie wygląda mi to ani na ugniatanie legowiska ani na reanimacje, anyway kot chce go obudzić i widać że był z nim związany, a wy jesteście głupsi od tego kota. dobranoc
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-05-03, 23:31 4
tak sobie czytam ten ynteligenty spór i dochodzę do jednego wniosku...

PS
Powodzenia na maturze.
Zgłoś
Tom'Ash 2010-05-04, 0:36
pewnie wzięli go na hamburgiery do magdonalda
Zgłoś
FreakyOmen 2010-05-04, 0:55
Nie wiem do końca jak to jest, moja babcia mawia, że przypuścmy mieszka starszy człowiek np z kotami i ten starszy człowiek umiera chuj wie zawał nie ważne i te koty z głodu by wpierdzieliły te zwłoki tej starszej osoby tak że nie wypowiadam się co ten kocur tam wyrabiał bo cholera nie jestem jakimś kurna weterynarzem . eehhh ale na pewno psy by swojego pana nie zjadły jak by umarł

Pozdro all !!
Zgłoś
El Supremo 2010-05-04, 1:00 3
Tak sobie z grubsza przewaliłem te komentarze i widać, że społeczność sadystów dzieli się na tych, co patrzą na wszystko przez pryzmat harda, oraz na tych, co potrafią wyczuć nieco subtelniejszą część sadyzmu. Szkoda, że "hardowców" jest więcej.

A co do filmiku, to świetnie została dobrana muza, sam widok kota próbującego ocucić/reanimować kolegę może wzruszyć, podkład muzyczny jeszcze te uczucie potęguje. I za to było piwo.
Zgłoś
sarahblack 2010-05-04, 8:08
poryczalam sie, zupelnie jak nie ja.
Zgłoś
B................a 2010-05-04, 9:49 2
Tja, połowa na co dzień w komentach wielcy sadyści a jak przyjdzie co to czego to płaczą nad rozjechanym kotem.
Adresy pomyliliście ze smutami to na demoty.
Zgłoś
hanka 2010-05-04, 10:09 4
bekart napisał/a:

jakby ktoś z was miał kota w domu to by wiedział ,że tak kot tępi pazury zawsze o coś miękkiego. Mój kot robi to o poduszkę.(...) A mój kot raz dziennie reanimuje poduszkę

ja kurwa nie wiem jakiego ty masz kota, że ściera pazury o coś miękkiego... spróbuj spiłować sobie paznokcie poduszką i daj znać jak ci poszło

kocięta tak ugniatają matkę podczas jedzenia, bo wtedy więcej mleka wypływa, w późniejszym życiu tak okazują przywiązanie.
Zgłoś
P................9 2010-05-04, 10:25 1
Zwróćcie uwagę na ruch bioder w 0:50 sec. Raczej nie chciał się położyć na łyżeczkę tylko go wyruchać. Za to w 3:00 min jego zadowolenie sięga zenitu do tego stopnia że zaczyna zdechlaka przygryzać z podniecenia(u kotów i innych zwierząt przygryzanie oznacza próbę domincacji bądź dominacje). Jeszcze jedno koty głaszczą, ugniatają itp. gdy są SZOK zadowolone. Dla mnie to nie wygląda na resuscytacje krążeniowo oddechową tylko dobieranie się do jeszcze ciepłego mięska.
Zgłoś
Siwy600 2010-05-04, 12:42
Niby zwierzęta przywiązane są do ludzi, a była kiedyś taka akcja w wiadomościach puszczali, że starsza Pani umarła i ją własne psy wpierdoliły.
Zgłoś
Bellatrix 2010-05-04, 15:01
@FreakyOmen
Cytat:

. eehhh ale na pewno psy by swojego pana nie zjadły jak by umarł

Zjadłyby, zjadłyby. Takie przypadki też się już zdarzały.
Zgłoś
Lumpy 2010-05-04, 15:47
Wole zostać po śmierci kulturalnie opierdolony przez moje psiny niż spalony w piecu
Zgłoś
R................x 2010-05-04, 16:04
Przebrnąłem i znowu naczytałem się gówien powtarzanych po trzy razy...

Z siedmiu stron komentarzy warta przeczytania nie jest nawet 1/5.

I dlaczego tylko jeden kot jest martwy?
Zgłoś
b................i 2010-05-04, 16:40
Mój kot tak ubija pościel zawsze jak chce wyruchać mojego ojca.
Zgłoś
M................n 2010-05-04, 16:45
Zostaw go mały, niech ginie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem