18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
artiee 2013-11-21, 22:18
Nie kumam tego opisu, w 93 nie było kamerek samochodowych...
Zgłoś
dwalitry18 2013-11-21, 22:28
Motoryzacja może się i zmieniła, ale drogi na pewno nie.
Zgłoś
dirty_pig 2013-11-21, 22:36 1
obejrzałem cały filmik i stwierdzam że nie było w całym mieście ani jednego radiowozu policji. Niech ktoś nagra jeszcze raz tak filmik i porówna
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2013-11-21, 22:37
93 'til Infinity - to był rok:)

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Zgłoś
RockyWood 2013-11-21, 22:59 13
i tak myśl z łezką w oku - że to już tyle czasu minęło a my ciągle jesteśmy jakby ...w dupie.

Rock.
Zgłoś
Krystiankupis 2013-11-21, 22:59 9
U mnie się nie zmieniła ta motoryzacja, mam 20-sto letni samochód ;D
Zgłoś
rafallos5 2013-11-21, 23:30 1
kurwa mac, ogarnęła mnie straszna nostalgia, obejrzałem całe...
Zgłoś
~CanesPL 2013-11-21, 23:34 3
artiee napisał/a:

Nie kumam tego opisu, w 93 nie było kamerek samochodowych...

Były, były, nawet wtedy nieco przestarzałe.

Zgłoś
RastaTrance 2013-11-22, 0:23
Jest jedna rzecz która się nie zmieniła od tamtych czasów mianowicie DROGI.

Ave
Zgłoś
Kirk666 2013-11-22, 1:17
Nie wiem jak to się nazywa, historia współczesna? Ona raczej sięga daleko wstecz, a mnie jarają lata 80te i 90te
Zgłoś
r................a 2013-11-22, 9:40
@RastaTrance @dwalitry18
Tak, tak drogi się wcale nie zmieniły, nie powstały nowe ect. Może jest ich wciąż za mało, ale nie pierdolcie, że od 93 nie zmieniły się drogi. Zresztą w 93 to mieliście oboje po 2 lata, więc wnoszę, że twierdzicie tak z własnego doświadczenia.
Zgłoś
Jason-X 2013-11-22, 11:04 1
Aż normalnie dzisiaj spróbuję odpalić mojego malczana co stoi już kilka lat w garażu ... i sobie przypomnę jak się jeździło kaszlakami w latach 90 bo już ze 15 lat ponad będzie jak kaszlakiem nie jeździłem
Zgłoś
SamSobieBogiem 2013-11-22, 18:11 10
jak oglądam stare filmiki, a mówię tu o tych zwyczajnych, kręconych przez zwykłych obywateli ich prywatno-państwowymi kamerkami (lata 89-95 są jeszcze tak mocno podobne do komuny na tych filmach), że odnoszę wrażenie, że wtedy było lepiej, jakoś inaczej, swobodniej. Mam 22 lata, nie mam prawa tego pamiętać, ale kiedy oglądam filmy z tamtych lat, czuje jakieś ukłucie w sercu, tęsknotę...no nie wiem... widzę siebie za dzieciaka, biegającego z łukiem czy procą po drzewach z kumplami by za chwilę grać w kwadraty czy "warszawę"... odczuwam sentyment do zdobyczy prlu i w penym stopniu tamtych lat...

a najśmieszniejsze jest to, że jestem prawicowcem, a chciałbym zasmakować życia w prlu...

rozumiecie, doskwiera mi brak wolnego rynku, czuje się zniewolony...skrępowany mnóstwem przepisów, które nie pozwalają mi na rozwój moich pomysłów by "stać się lepszym", a z drugiej strony brakuje mi swobody życia, takiej pewnej beztroski, pewności o byt i ład...

kurwa mać

"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zgłoś
bustafan 2013-11-22, 23:55 5
Proszę bardzo, rok 1989, autor:Daniel Nesselrode, część pierwsza (wszystkich jest pięć-dostępne na YT jako "Szczecin 1989r. Nagranie z samochodu")

Jak ktoś się wychował w Szczecinie, to doceni te filmiki.
Nie ma za co
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów