Ktoś w czeluściach internetu odkrył jak z kamerką samochodową kupioną na allegro przenieść się w czasie. Polecam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Motoryzacja może się i zmieniła, ale drogi na pewno nie.
obejrzałem cały filmik i stwierdzam że nie było w całym mieście ani jednego radiowozu policji. Niech ktoś nagra jeszcze raz tak filmik i porówna
93 'til Infinity - to był rok:)
Rock.
U mnie się nie zmieniła ta motoryzacja, mam 20-sto letni samochód ;D
artiee napisał/a:
Nie kumam tego opisu, w 93 nie było kamerek samochodowych...
Były, były, nawet wtedy nieco przestarzałe.
Jest jedna rzecz która się nie zmieniła od tamtych czasów mianowicie DROGI.
Tak, tak drogi się wcale nie zmieniły, nie powstały nowe ect. Może jest ich wciąż za mało, ale nie pierdolcie, że od 93 nie zmieniły się drogi. Zresztą w 93 to mieliście oboje po 2 lata, więc wnoszę, że twierdzicie tak z własnego doświadczenia.
Tak, tak drogi się wcale nie zmieniły, nie powstały nowe ect. Może jest ich wciąż za mało, ale nie pierdolcie, że od 93 nie zmieniły się drogi. Zresztą w 93 to mieliście oboje po 2 lata, więc wnoszę, że twierdzicie tak z własnego doświadczenia.
Aż normalnie dzisiaj spróbuję odpalić mojego malczana co stoi już kilka lat w garażu ... i sobie przypomnę jak się jeździło kaszlakami w latach 90 bo już ze 15 lat ponad będzie jak kaszlakiem nie jeździłem
jak oglądam stare filmiki, a mówię tu o tych zwyczajnych, kręconych przez zwykłych obywateli ich prywatno-państwowymi kamerkami (lata 89-95 są jeszcze tak mocno podobne do komuny na tych filmach), że odnoszę wrażenie, że wtedy było lepiej, jakoś inaczej, swobodniej. Mam 22 lata, nie mam prawa tego pamiętać, ale kiedy oglądam filmy z tamtych lat, czuje jakieś ukłucie w sercu, tęsknotę...no nie wiem... widzę siebie za dzieciaka, biegającego z łukiem czy procą po drzewach z kumplami by za chwilę grać w kwadraty czy "warszawę"... odczuwam sentyment do zdobyczy prlu i w penym stopniu tamtych lat...
a najśmieszniejsze jest to, że jestem prawicowcem, a chciałbym zasmakować życia w prlu...
rozumiecie, doskwiera mi brak wolnego rynku, czuje się zniewolony...skrępowany mnóstwem przepisów, które nie pozwalają mi na rozwój moich pomysłów by "stać się lepszym", a z drugiej strony brakuje mi swobody życia, takiej pewnej beztroski, pewności o byt i ład...
kurwa mać
a najśmieszniejsze jest to, że jestem prawicowcem, a chciałbym zasmakować życia w prlu...
rozumiecie, doskwiera mi brak wolnego rynku, czuje się zniewolony...skrępowany mnóstwem przepisów, które nie pozwalają mi na rozwój moich pomysłów by "stać się lepszym", a z drugiej strony brakuje mi swobody życia, takiej pewnej beztroski, pewności o byt i ład...
kurwa mać
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów