📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
raz jak mnie tir zepchnal na pobocze jak jeszcze maluchem jezdzilem, nauczyl mnie respektu do tirow. Nigdy nie wjezdzam miedzy tiry a od tira min 20 metrow czy to z przodu czy z tylu. Bez obrazy ale orly zazwyczaj nie prowadza tych maszyn a to tylko moment i odwiedzasz dziadkow.
Cytat:
Poza tym to jest takie pierdolenie że blokowanie lewego pasa. A co ci jeden z drugim sie stanie jak zwolnisz na te 2 minuty do 90?
Matematyka... coś nie do ogarnięcia przez "kierowców" "tirów"
Zobacz misiaczku:
ja mogę legalnie jechać po autostradzie 150km/h.... (tak 150 nie 140)
Wiesz ile drogi pokonam jadąc 150km/h w 2-3 minuty ?
A wiesz ile drogi pokonam jadąc 83km/h ?
Już ci kurwa pajacu tłumaczę.
Przy 150km/h w każdej minucie mogę pokonać 2400 metrów.. dla twojego pustego łba to "prawie dwa i pół kilometra"
Jeżeli jadę 90km/h... to w każdej minucie mogę pokonać najwyżej 1.5 km....
Więc przez każdego takiego głąba który powstrzyma mnie przez minutę... jestem 1km w plecy...
Na odcinku 100km statystycznie musżę to robić 10 razy...
Daje mi to 10km.... w plecy !
Natomiast dla ciebie palancie...
2-3km/h robi różnicę rzędu....
50 metrów !
Rozumiesz kurwa debilu ?
Wyprzedzając absolutnie wszystkich ! na odcinku 100km zaoszczędzisz kurwa głąbie 50 METRÓW ! czyli 3 długości składu !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów