📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Nie przesadzaj to tylko Polacy" i masz swoje porównanie z pingwinami.
Zawsze chciałem żeby arktos w końcu wygrał z tabalugą.
"TempT zrób mi loda"
@up
Co najwyżej Twojej dziewczynie.
Co najwyżej Twojej dziewczynie.
Podejrzewam, że ten bałwan byłby lepszym premierem od obecnego ^^
Ktoś już widzę rzucił słynny tekst Arctosa
Socjalista, bo proponuje dobre zarobki i standardy życiowe? To chyba lepiej jak zmuszać do niewyjeżdżania z kraju jak za komuny. Arktos to komuch-despota.
a kto wyjechał z Polski?
kilka procent fachowców a całą reszta to nieudacznicy którzy nie potrafili sobie poradzić we własnym kraju. Teraz ciułają euro - wcześniej ciułali złotówki - taka różnica.
kilka procent fachowców a całą reszta to nieudacznicy którzy nie potrafili sobie poradzić we własnym kraju. Teraz ciułają euro - wcześniej ciułali złotówki - taka różnica.
Ja też zawsze chciałem żeby Arktos wygrał z tym pojebanym tabalugą i zamroził ich kraine,hehe ,od dziecka wolałem czarne charaktery,a potem lubiałem Hitlera i do dzisiaj mi tak zostało tylko ciiii.
moskalowy napisał/a:
a kto wyjechał z Polski?
Nazywasz nieudacznikami 80% Polaków, którzy zarabiają poniżej średniej (swoją drogą z dupy wziętej) krajowej ? A że ktoś zaryzykował, wolał być "nieudacznikiem" za 5x polskiej pensji i wyjechał to jest gorszy? Dla mnie jest to oznaka myślenia - a może lepiej być frajerem dymanym przez własne państwo?
moskalowy napisał/a:
a kto wyjechał z Polski?
I taki "nieudacznik" zarabia więcej, niż polska średnia krajowa na początku, a jak znajdzie lepszą pracę, to dużo więcej. Może sobie odłożyć spokojnie na dobry samochód, wczasy, a z czasem na mieszkanie, gdy tutaj musisz żyć na kredytach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów