📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i co jest w tym sadystycznego lub fajnego.....
wsadza sobie te kable w dupę czy co....
Żaden złodziej nie rzuci się na radio z samochodu wykończonego wewnątrz plastikowym drewnem i różowym ręcznikiem!
salsamichal napisał/a:
i co jest w tym sadystycznego lub fajnego.....
gówno
slesa napisał/a:
wersja dla nie wiedzacych o co chodzi:
1 fotka wyglada jakby byly same wystajace kable
2 fotka koles zdejmuje te gowno z kablem co widac na gorze
3 fotka widac panel gdzie mozna wsadzic radio
wniosek
zlodziej widzi wystajace kable to pomysli ze radia nie ma i nie ma czego krasc (chyba ze samochod)
ps mozna juz powiedziec "łał"
Teraz już rozumiem ;D
@Twój Stary
Teraz są zdejmowane panele przednie(przyciski i lcd) to nic nie dawało, bo złodzieje kradli radio bez panelu przedniego, albo nawet znajdowali go w schowku obok, te zdjęcia przedstawiają zastępczy panel przedni imitujący całkowity brak radia.
PS To jest pomysłowe.
Teraz są zdejmowane panele przednie(przyciski i lcd) to nic nie dawało, bo złodzieje kradli radio bez panelu przedniego, albo nawet znajdowali go w schowku obok, te zdjęcia przedstawiają zastępczy panel przedni imitujący całkowity brak radia.
PS To jest pomysłowe.
ja mam tak stare i chujowe radio w samochodzie że zostawiam z panelem bo jak bez to sobie by złodziej pomyślał że jakieś lepsze jeszcze
kiedys gdzies czytalem ze kolo napisal kartke ze niema w samochodzie radia i nic cennego. na 2 dzien wyjebana szyba i karteczka "musialem sprawdzic"
tranzystor napisał/a:
A myślałeś, że miód?
Jakbym myślał, że mjut to napisałbym, że mjut, nie?
tranzystor napisał/a:
Żaden złodziej nie rzuci się na radio z samochodu wykończonego wewnątrz plastikowym drewnem i różowym ręcznikiem!
I tu nie masz racji to wnętrze Mercedesa W124, i nie jest to plastikowe wnętrze A kradną wszystko.
BTW we Wrocławiu na potęgę kradną właśnie taki stare trupy jak MB W124, mi także takiego skradziono. Jak ktoś takim przyjeżdża do Wro to radze uważać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów