📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
misiafaraona napisał/a:
nie rozumiem
PS: jestem blondynką
Eee. to nie dla tego nie rozumiesz.. Nikt tego nie zrozumiał.
BTW: myślałem ze tylko w Polsce kradną Radia bez panel-ów.. a może to foto od nas ?
Pierwsza fotka
Widzimy w miejscu radia jakiś pseudo panel oklejony taśma i wystające kable
Ostatnia fotka
Widzimy radyjko pod spodem:)
Pointa:
Koles skombinował pseudo panel/zaślepkę do radyjka zniechęcający złodzieja;)
Widzimy w miejscu radia jakiś pseudo panel oklejony taśma i wystające kable
Ostatnia fotka
Widzimy radyjko pod spodem:)
Pointa:
Koles skombinował pseudo panel/zaślepkę do radyjka zniechęcający złodzieja;)
I tak nie rozumiem.
wersja dla nie wiedzacych o co chodzi:
1 fotka wyglada jakby byly same wystajace kable
2 fotka koles zdejmuje te gowno z kablem co widac na gorze
3 fotka widac panel gdzie mozna wsadzic radio
wniosek
zlodziej widzi wystajace kable to pomysli ze radia nie ma i nie ma czego krasc (chyba ze samochod)
ps mozna juz powiedziec "łał"
1 fotka wyglada jakby byly same wystajace kable
2 fotka koles zdejmuje te gowno z kablem co widac na gorze
3 fotka widac panel gdzie mozna wsadzic radio
wniosek
zlodziej widzi wystajace kable to pomysli ze radia nie ma i nie ma czego krasc (chyba ze samochod)
ps mozna juz powiedziec "łał"
fajny trup wypłynął, sprzed ponad 2 lat
Intencje rozumiem, ale kto do cholery okradał by starego rupiecia (po kokpicie, wnioskuje, że nie jest to najnowszy bolid).
Jest to zawsze jakis sposob na "cfaniaczkow", ktorzy tylko patrza jakby sie tu wzbogacic nie wiele sie narobiac....
Moze wlasnie dlatego, ze ma strupiasty samochod i naprawa wybitej szyba kosztowałaby więcej od samego radia, facet stworzył sobie taki zmylacz.
Moze wlasnie dlatego, ze ma strupiasty samochod i naprawa wybitej szyba kosztowałaby więcej od samego radia, facet stworzył sobie taki zmylacz.
po to stworzono radia ze zdejmowanymi panelami zeby ich nie kradziono i ludzie nie wymyslali takich pojebanych patentow... ja tez nie rozumiem. Jakby pod ta "zaslepka" z kablami krylo sie piekne niewyjmowane radyjko to ok ale tak to bez sensu jak dla mnie
Cytat:
Jak to trup, przecież hula.
ano, chodziło mi o to że dwa lata pływał w czeluściach poczekalni nim wypłynął
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów