📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ta ich muzyczka mnie piekielnie wkurwia!
Nie wiedziałem że allach w proszku ma takie kurwnięcie..
KULTYWATOR napisał/a:
Ta ich muzyczka mnie piekielnie wkurwia!
Przyzwyczajaj się istnieje prawdopodobieństwo, że za ileś lat będziesz zmuszony do słuchania jej na co dzień.
Co do filmiku, gdzie są napisy się pytam ?!?
@up
Ja obstawiam chlorek potasu. To nie musi być silny środek wybuchowy. Ta mina to klasyczny kumulacyjny. Miedziany menisk po wybuchy tworzy pocisk który przebija cel.
Ja obstawiam chlorek potasu. To nie musi być silny środek wybuchowy. Ta mina to klasyczny kumulacyjny. Miedziany menisk po wybuchy tworzy pocisk który przebija cel.
tylko szkoda ze smoluchy dalej filmu nie puscili... a dlaczego na koncu filmu widac ze pojazd dalej jedzie:)
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
Chuja nie jakieś chlorki to zwykła mąka
a od kiedy kurwa miny odpala sie telefonem komorkowym?
Prosze Cie jak juz piszesz o czyms o czym nie masz bladego pojecia to wez ogranicz swoj komentarz do minimum.
Mina kierunkowa - to claymore
A to co tutaj widzisz to shape charge - pocisk kumulacyjny a w tym przypadku ladunek kumulacyjny.
Zaraz mnie pewnie przydupasy zjedza...
Prosze Cie jak juz piszesz o czyms o czym nie masz bladego pojecia to wez ogranicz swoj komentarz do minimum.
A to co tutaj widzisz to shape charge - pocisk kumulacyjny a w tym przypadku ladunek kumulacyjny.
Zaraz mnie pewnie przydupasy zjedza...
daje piwko widac ze chociaz ktos troche mysli jak cos pisze...
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
Fajne, wystawię na spryciarze.pl
Oczywiście wszystkie materiały dostępne do kupienia w najbliższym supermarkecie.
Cytat:
a od kiedy kurwa miny odpala sie telefonem komorkowym?
Znalazł się, kurwa, ekspert. Przeszedłeś ''Modern Warfare'' na hardzie czy po prostu 16-letni koledzy z ASG obdarzyli cię taką wiedzą?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów