Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1) problem z kierowcami jadacymi sąsiednim pasem mimo tego ze na pasie obok samochody zatrzymały się by przepuscic pieszych,
2) Problem z przechodniami którzy w takiej sytuacji pędzą jak owce na rzeź nie patrząc czy ktoś najdeżdza, w wypadku takiej kolumny aut które stoją na bliższym pasie ich mozliwosci obserwacji są ograniczone dlatego trzeba zachowac ogromną ostrożnosc
Oczywiscie tutaj mówimy o dziecku a dzieci wiadomo są beztroskie wiec ostroznosc powinni zachowac rodzice trzymając dziecko za rękę lub też czekać az syutacja na drodze sie mocno rozluźni (czasami mozna sie nie doczekać)
odwieczny dwa problemy na drogach na który jak dotąd nie potrafi sie znalezc idealnego rozwiązania, szczególnie na przejsciach bez sygnalizacji oraz bez sygnalizacji na życzenie:
1) problem z kierowcami jadacymi sąsiednim pasem mimo tego ze na pasie obok samochody zatrzymały się by przepuscic pieszych,
2) Problem z przechodniami którzy w takiej sytuacji pędzą jak owce na rzeź nie patrząc czy ktoś najdeżdza, w wypadku takiej kolumny aut które stoją na bliższym pasie ich mozliwosci obserwacji są ograniczone dlatego trzeba zachowac ogromną ostrożnosc
Oczywiscie tutaj mówimy o dziecku a dzieci wiadomo są beztroskie wiec ostroznosc powinni zachowac rodzice trzymając dziecko za rękę lub też czekać az syutacja na drodze sie mocno rozluźni (czasami mozna sie nie doczekać)
W Polsce oba problemy kaczor rozwiązał jednym szczałem ( nie mylić że strzałem).
1. Pieszy na pasach jest jak Bóg. Wyprzedzanie na przejściu lub bezpośrednio przed nim to przestępstwo.
2. Pieszy na pasach jest jak Bóg. Wyprzedzanie na przejściu lub bezpośrednio przed nim to przestępstwo.
Taki problem nie istnieje, to jest wymysł idiotów. Każdy pojazd ma swój wyznaczony pas i chuj go obchodzi co robią pojazdy na pasach sąsiednich. Mają się kurwa zatrzymywać, bo auta na pasie obok stoją do skrętu?
To jest jedyny problem, który już dawno został rozwiązany. Rozwiązanie jest proste - pieszy wchodząc każdorazowo na pas ruchu pojazdów upewnia się, że nic nie jedzie.
W Polsce oba problemy kaczor rozwiązał jednym szczałem ( nie mylić że strzałem).
1. Pieszy na pasach jest jak Bóg. Wyprzedzanie na przejściu lub bezpośrednio przed nim to przestępstwo.
2. Pieszy na pasach jest jak Bóg. Wyprzedzanie na przejściu lub bezpośrednio przed nim to przestępstwo.
Pieszy na pasach ma zawsze pierwszeństwo oraz zakaz wyprzedzania na jest od dobrych lat 70 debilu
Taki problem nie istnieje, to jest wymysł idiotów. Każdy pojazd ma swój wyznaczony pas i chuj go obchodzi co robią pojazdy na pasach sąsiednich. Mają się kurwa zatrzymywać, bo auta na pasie obok stoją do skrętu?
Kolejny
To jest jedyny problem, który już dawno został rozwiązany. Rozwiązanie jest proste - pieszy wchodząc na pas ruchu pojazdów upewnia się, że nic nie jedzie.
jak jedziesz autem i widzisz obok zatrzymujące się pojazdy a ty jedziesz dalej bo masz inny pass to oddaj prawko ! zrobisz dobry uczynek !
jak jedziesz autem i widzisz obok zatrzymujące się pojazdy a ty jedziesz dalej bo masz inny pass to oddaj prawko ! zrobisz dobry uczynek !
Jakbyś choć raz w życiu przejechał samochodem chociaż kilka kilometrów w mieście to byś nie pierdolił takich głupot. Nawet nie potrafisz zrozumieć tego co napisałem, bo nie ogarnąłeś, że podałem prosty przykład kiedy i w jakim celu samochody na pasie obok się zatrzymują. Nie rób prawa jazdy. Nakurwiaj rowerem i pozostań ignorantem napierdalającym samochodziarzy.
To jest jedyny problem, który już dawno został rozwiązany. Rozwiązanie jest proste - pieszy wchodząc na pas ruchu pojazdów upewnia się, że nic nie jedzie.
Jak masz kurwa oznakowane przejście dla pieszych i na jednym pasie masz stojące auta to przed tym przejściem masz kurwa zachować szczególną uwagę i ostrożność.
Zrobiłem od chuja kilometrów jako zwykły kierowca i mnie nauczyło doświadczenie, że jak mam powiedzmy pas do skrętu pusty i zajebany korek na pasie do przodu i przejście dla pieszych to kurwa jadę bardzo powoli bo może się właśnie kurwa pieszy tam znajdywać którego nie widzę ALE WIDZĘ STOJĄCE SAMOCHODY.
Tak samo jak odruchowo jak widzę pieszych, szczególnie dzieci, albo rowerzystów na chodniku to odbijam autem maksymalnie do lewej krawędzi pasa i nogę mam w gotowości do hamowania bo już kilka razy zdarzyło mi się, że ktoś na chodniku się wypierdolił na ulicę (nawet na egzaminie na prawko pijak mi sie wyjebał z chodnika pod koła i egzaminator mi to zaliczył jako hamowanie awaryjne od razu).
Wracając do filmu to nie jestem fotoradarem ale na moje chujowe oko to on kurwa nie jechał 50 w momencie wjazdu w kadr.
Ewidentna wina tej smarkuli...ścigała się że śmiercią no i przegrała....
Nie miała szans - za krótkie nóżki na taki wyścig.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów