Zostać ćpunem, alkoholikiem, chamem i skurwysynem jest bardzo łatwo. Wystarczy nie ukłonić się starszym paniom z sąsiedztwa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bongman, powiedz mi czy widzisz kiedyś taką sytuację, że pojawiasz się w mieszkaniu u przyszłych teściów, jest cała rodzina twojej partnerki, wszyscy opowiadają żarty i nadchodzi twoja kolej? Co robisz? Od razu spierdalasz czy po swoim żarcie?
^ Najczesciej zarty opowiada sie po pijaku a wtedy wszystko smieszne. Zreszta chuj, lepsze zarty BongMana niz glupie komentarze dot. samego Bonga :X
Jakbyś się ukłonił, to byś został jeszcze pewnie zboczeńcem.. Jebane mohy.
osiek92, znam bardzo dużo kawałów. Opowiedziałbym taki, który pasuje do sytuacji i towarzystwa. Na żywo bardzo łatwo przewidzieć co się spodoba a co nie. A tutaj hejtują wszystko, więc czy wrzucę majstersztyk czy suchara, na jedno wyjdzie
osiek92, i po co Ci to było?
Nie ukłoniłeś się nigdy starszej pani? Ty skurwysynu!
Zalatuje mi tu wazeliną panowie
aj tam hejtujecie a dla każdego coś innego, mi też się raz podobają żarty BongMana a raz nie, dużo czynników na to wpływa i mam tego świadomość raz osuszy atmosferę a raz nie no i ma rację - żart zależnie od towarzystwa i sytuacji tutaj jest gęsto od osób uprzedzonych do wszystkiego i zawsze się znajdzie hejt.
Aha, jak macie w rodzinie lekarza to polecam zapytać czy zna jakieś, lekarze wg mnie znają najlepsze kawały. Ciekawe czy BongMan jest lekarzem.
Aha, jak macie w rodzinie lekarza to polecam zapytać czy zna jakieś, lekarze wg mnie znają najlepsze kawały. Ciekawe czy BongMan jest lekarzem.
BongMan napisał/a:
więc czy wrzucę majstersztyk czy suchara, na jedno wyjdzie
Widocznie wypracowałes sobie markę sucharmistrza
Pewnie czekasz ąż Karol pagibnie a ty polecisz z CV do TVP2
BongMan napisał/a:
osiek92, znam bardzo dużo kawałów.
Masz definicje kawału, bo widzę że używasz słowa, którego do końca nie rozumiesz: "Dowcip, żart, kawał – krótka forma humorystyczna, służąca rozśmieszeniu słuchacza."
p.s.
@osiek92
Ta sytuacja jest abstrakcyjna: jaki normalny facet chciałby mieć zięcia z pejsami?
osiek92 napisał/a:
Bongman, powiedz mi czy widzisz kiedyś taką sytuację, że pojawiasz się w mieszkaniu u przyszłych teściów, jest cała rodzina twojej partnerki, wszyscy opowiadają żarty i nadchodzi twoja kolej? Co robisz? Od razu spierdalasz czy po swoim żarcie?
Czy ty naprawdę sądzisz że on ze swoimi żartami pozna jakąś pannę która go do domu zaprosi.....?
osiek92 przyglup Tematy=0
222 komenty,wszystkie suche jak jego mozg
222 komenty,wszystkie suche jak jego mozg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów