📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic niezwykłego. Nie wiem skąd jest ten filmik, ale w Rosji ta technika jest często stosowana.
chuj mnie kurwa jebnac wytrzymalem z wgrywaniem do 8 sekundy , sory dluzej sie nie da , zrobcie cos kurwa z tymi serwerami
Komplet nowych niezłych opon to 2000 zł.
Naprawa dachu 1500.
Czemu śmiejecie się z oszczędnych ludzi?
Naprawa dachu 1500.
Czemu śmiejecie się z oszczędnych ludzi?
kiedy zobaczymy taki filmik z frajerem frogiem ? czy jak mu tam leci ?
jak ładnie zaparkował na awaryjnym up nie zobaczysz bo to dobry kierowca jest.
jeżeli ten w tym czarnym to nie znajomy tego oszczędnego to nie wiem po chuj hamował, chyba żeby ewentualnie odszkodowanie wymusić...
Dzisiaj napisał/a:
kiedy zobaczymy taki filmik z frajerem frogiem ? czy jak mu tam leci ?
Do lekcji w dupe jebany gimbusie!!
rafal_etz napisał/a:
Do lekcji w dupe jebany gimbusie!!
widze pierdoło żeś się zesrał podczas pisania swoich wypocin bo śmierdzi nawet z drugiej strony PL, idź zmień pieluchę
Lunas1 napisał/a:
włączył zły kierunek przy zmianie pasa 100zł i 5 punktów
W przypadku obrotu o 180 stopni w osi Y (wzdłuż) lokalnej przestrzeni samochodu lokalna przestrzeń X (poprzek) jest odwrócona, a co za tym idzie, lokalne kierunki prawo-lewo samochodu są umiejscowione przeciwnie do globalnych kierunków prawo-lewo (zakładając, że pojazd nie obrócił się jednocześnie w osi Z o około 180 stopni). Z tej przyczyny w istocie włączył prawy kierunkowskaz, choć w jego lokalnej przestrzeni - poruszał się w lewo. Zatem w sensie bezpośrednim dokonał błędu włączając migacz w złym kierunku, aczkolwiek w sensie metafizycznym postąpił wbrew przepisom prawa.
Również nie ma przepisu zabraniającego zapierdalać na autostradzie na dachu.
To ekojazda. Teraz takiej uczą w szkołach nauki jazdy.
piwko za opis
Ładnie wykonany manewr, tylko powinien pamiętać, ze jadąć "odwrotnie" należy wziąć poprawkę na kierunkowskazy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów