Filmik autorstwa pewnego Polaka. Więcej filmików znajdziecie na kanale youtube: youtube.com/user/JasonVorhee
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
I co mam kurwa sobie przesuwać dynie i obkręcać ją ? i to jest ten nietypowy sposób ?
miał na myśli nietypowy sposób przedstawienia procesu przygotowania ciasta
dobre
dobre
Wszytko pięknie, ale mąką w Biedry jest kiepska i wychodzą zakalce. Lepsza jest luksusowa ze zwykłego spożywczaka - łatwo zapamiętać, bo się z wódką kojarzy.
Nie zmienia to faktu, że są bardziej leniwi, dlatego Wy gotujecie
Tak tak, tłumacz się kobieto, po prostu mężczyźni są lepszymi kucharzami.
Nie zmienia to faktu, że są bardziej leniwi, dlatego Wy gotujecie
świetnie to zrobil!
ładnie komuś musi się nudzić ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów