📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up może pierw zainteresuj się jak wygląda młotek dla kowala lepiej machać 3 kilowym mlotkiem caly dzien niż na kozaka jak Ty 40 kilowym 2 minut....
na dziesione szykuje
na tak na serio to biznes to jest w huj. takiego żelastwa wszędzie leży w ciul wartego tyle ile za kilo na skupie. a taki nożyk można opierdalać za ładną kaske. koszta też zerowe. kurwa, ja pierdole........a ludzie studia robią nie wiem po co
Motyw jak z filmu "Nożownik". Jeden gość zrobił sobie nóż z kamienia a drugi z kawałka żelastwa.
ja tam żadnego kolca nie widzę chyba jak już coś to gwoźdź
extraordinary napisał/a:
ja tam żadnego kolca nie widzę chyba jak już coś to gwoźdź
Potocznie zwany ''kolcem kolejowym''
warsztat zajebisty ale w lepszy pojemnik z wodą niż pomarańczowe wiadereczko w 4:41 zainwestować nie mógł
Kowal może dobry , ale marchewki kroić nie umie
Panowie kowalstwo to zajebisty zawód mam kolegę co się tym zajmuje i ma zakład kowalski wszystkie te płoty klamki itp itp robi kowal artystyczny wchuj roboty jest ale kasa taka że warto ponakurwiać tym młotkiem:)
fajne kukri by można było z tego wydziabać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów