📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
wiecie, że on na takich zjebanych filmikach zarabia więcej niż wy?
Wy tu spinacie dupe a on ma 3mln subów i ponad 370mln wyświetleń. Wiecie jaką kase robi na tych durnych filmach? A wy zapierdalacie od rana do nocy za 5zł/h gdzie ten koleś wyciąga kilka tys $ na miesiąc. Pozdro.
@up niby racja, ale mógł sobie znaleźć inteligentniejszą profesję. To smutne, że ludzie wolą teraz oglądać idiotów zamiast coś pożytecznego
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
W jakim świecie my żyjemy, że gość za robienie takiego gówna zarabia tyle, że nie musi pracować?
a zeby skurwysyn zdechl z glodu... i kilo cyganskiego gruzu w dupe upchnietego przez murzynska pale
@NieWiemZeWiem - jakbys wiedzial, to bys wiedzial, ze chuj do tego ze kupil, dzieki temu ze to kupil producenci maja wyjebane na rynki trzeciego swiata bo zjeby "normalnej" cywilizacji wyjebuja srednio 30% jedzenia i zapewniaja dostateczny hajs... niech ta wojna w koncu pierdolnie, niech 90% ludzi pojdzie w pizdu...
kurwa jeszcze wyjebac to do kibla i naszczac... jak patrze na komenty niektorych... noga na koncu rozjebala system! zarabia wiecej niz wy...
zycze wam tego samego co jemu
@NieWiemZeWiem - jakbys wiedzial, to bys wiedzial, ze chuj do tego ze kupil, dzieki temu ze to kupil producenci maja wyjebane na rynki trzeciego swiata bo zjeby "normalnej" cywilizacji wyjebuja srednio 30% jedzenia i zapewniaja dostateczny hajs... niech ta wojna w koncu pierdolnie, niech 90% ludzi pojdzie w pizdu...
kurwa jeszcze wyjebac to do kibla i naszczac... jak patrze na komenty niektorych... noga na koncu rozjebala system! zarabia wiecej niz wy...
zycze wam tego samego co jemu
Ja pierdole jak można mieć taki zryty łep dopiero zobaczyłem jego kanał na YT skurwignat, ale ma najebane w garze i jeszcze 3mln subów kurwa haha
Znowu ten co jedzenie marnuje? Masakra...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
A biedna matka zapierdala, bo ma syna artystę
"Maaaamo, juuuuż, skończyłem. Trzeba posprzątać"
A biedna matka zapierdala, bo ma syna artystę
Jak taki jest kurwa zajebisty, to niech sam wpierdoli tą kanapkę, którą zrobił... :/
Marnowania pożywienia nienawidzę jak chamstwa, kurewstwa i pedalstwa...
Marnowania pożywienia nienawidzę jak chamstwa, kurewstwa i pedalstwa...
jebać, prawie spadłem z krzesła jak to oglądałem. kurwa, kwestia humoru, zawsze możesz skrolować dalel jak ci nie pasuje. wracam z roboty, chcę się wyluzować, choćby takim filmem. nie pasuje? chyba maść proponowali nie raz
Kolejny idiota marnujący jedzenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów