📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zastanawiam sie czy cywilizacja moze upasc jeszcze nizej skoro umieszczajac takie gowniane filmy bez zadnej wartosci merytorycznej, ani pozytku dla spoleczenstwa mozna zarabiac niezle $
Dobrze to o was świadczy, że aż tyle osób zraża takie zachowanie i może dzięki temu nasze potomstwo zachowa jakieś zasady.
Mnie też zawsze wkurwiał motyw zabawy żarciem typu wojna na torciki rodem z amerykańskich komedii, ale tutaj potrafię przymrużyć oko na te parę zmarnowanych jajek, rybę, lodów itd, ze względu na to, że gościu gra psychola (lub nim jest) i robi rozpierdol w przekomiczny sposób
Żarcie to żarcie, jak każdy inny przedmiot wyprodukowany przez człowieka, można zrobić z nim to co chcemy.
Dobrze to o was świadczy, że aż tyle osób zraża takie zachowanie i może dzięki temu nasze potomstwo zachowa jakieś zasady.
Mnie też zawsze wkurwiał motyw zabawy żarciem typu wojna na torciki rodem z amerykańskich komedii, ale tutaj potrafię przymrużyć oko na te parę zmarnowanych jajek, rybę, lodów itd, ze względu na to, że gościu gra psychola (lub nim jest) i robi rozpierdol w przekomiczny sposób
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów