Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co Ty nie powiesz? Jeżeli cement jest na początku wilgotny, a potem suchy jak kamień to nadal jest binarny?
Widzę że przypierdoliłeś przykładem ze swojej branży.
System binarny - albo 0, albo 1. Albo suchy, albo mokry. Najpierw masz mokrą papkę - 1, a później jest sucha i twardnieje - 0. Najpierw jest 1, później 0. Najpierw mokry, później suchy. Nie ma stanów pośrednich. Nie jest trochę suchy, ani trochę mokry. Nie jest 0.5, 0.7, czy 0.(6). Albo jedno, albo kurwa drugie.
System binarny - albo 0, albo 1. Albo suchy, albo mokry. Najpierw masz mokrą papkę - 1, a później jest sucha i twardnieje - 0. Najpierw jest 1, później 0. Najpierw mokry, później suchy. Nie ma stanów pośrednich. Nie jest trochę suchy, ani trochę mokry. Nie jest 0.5, 0.7, czy 0.(6). Albo jedno, albo kurwa drugie.
nie spinaj się tak bo bąka puścisz
edit: a oile się orientuję to wilgotność mierzy się w %, omnibusie
Masz 18 lat i już jesteś taki zniszczony?
nie spinaj się tak bo bąka puścisz
edit: a oile się orientuję to wilgotność mierzy się w %, omnibusie
On Ci o kozie, a Ty mu o wozie.
Co Ty nie powiesz? Jeżeli cement jest na początku wilgotny, a potem suchy jak kamień to nadal jest binarny?
Nie wiem czy wiesz, ale cement to cement, może być składnikiem zaprawy lub mieszanki betonowej i później betonu. W kontakcie z wodą ulega hydratacji i łączy ziarna kruszywa tworząc sztuczny kamień zwany betonem.... nie wiem co ma do tego twoje porównanie.... jak koło jest mokre to jest mniej okrągłe od suchego?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów