📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a co to ma do wieczoru wigilijnego? Zwykłe chwyty reklamowe i nie wiem skąd jesteś, ale u mnie na wigilie nie je się naleśników.
Polecam wyguglanie "fotografia jedzenia" lub podobnie. To wszystko to normalne rzeczy. tak się robi.
1:05 co do chuja jest nie tak z ich realnym "piwem"
Prawdziwy kurczak to poezja, aż mi ślinka pociekła, kto ruszyłby sztucznego ?!
@up Mówisz chyba o kurze hodowanej przez chłopa, bo to, co obecnie kupujemy jako kurczaki, to bezwartościowe napompowane drobiopodobne gówno.
Caramon napisał/a:
@up Mówisz chyba o kurze hodowanej przez chłopa, bo to, co obecnie kupujemy jako kurczaki, to bezwartościowe napompowane drobiopodobne gówno.
A jadłeś kiedyś kurę taką "swojską" ? Mięso jak z kapcia i pół dnia trzeba było to piec albo gotować
ten indyk na koniec wygląda jak sex zabawka jak by mu zamast szyi cipkę wstawili
Ich realne piwo jest nierealne. Wlewając tak jak pokazane miałbym piany nie tylko na dwa palce a na dwa kufle.
Większość kont na portalach społecznościowych to podobne twory. Ładnie wyglądają, ale mają niewiele wspólnego z rzeczywistością.
Masz 10 lat? Takie rzeczy to omawiano w latach 90. Wtedy gdy rodził się kapitalizm, wolny rynek i marketing to takie rzeczy wywoływały zdziwienie, że jak to w reklamie pokazane jest nie tak jak naprawdę, więc musisz mieć z 10 lat, skoro obecnie jest to dla ciebie odkrycie. Wszystko to są sztuczki "stare jak świat"! Nic nowego! Ani jedna!
ellsworth napisał/a:
Masz 10 lat? Takie rzeczy to omawiano w latach 90. Wtedy gdy rodził się kapitalizm, wolny rynek i marketing to takie rzeczy wywoływały zdziwienie, że jak to w reklamie pokazane jest nie tak jak naprawdę, więc musisz mieć z 10 lat, skoro obecnie jest to dla ciebie odkrycie. Wszystko to są sztuczki "stare jak świat"! Nic nowego! Ani jedna!
Jaki ty kurwa dojrzały i elokwĘtny. Wyślij mi swoje zdjęcie z autografem na pw - zachowam dla wnuków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów