📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
niech pokaże jak to zrobić jak rozjebiesz się samolotem gdzieś w dżungli i nie masz tego całego sprzętu.
jak mam kurwa takie narzedzia to wole sobie zrobic z metalu hartowany...
z co?
Rems napisał/a:
niech pokaże jak to zrobić jak rozjebiesz się samolotem gdzieś w dżungli i nie masz tego całego sprzętu.
Proste - odgryzasz sobie nogę, powiedzmy hmmm... w kolanie. Bierzesz kość piszczelową, resztę możesz zjeść Teraz najtrudniejsze - zębami obgryzasz kość i szlifujesz ją aby nadać jej kształt ostrza ( dla lepszego efektu możesz naostrzyć o jakiś ostry kamień) I zrobione nie dość że najedzeni to i mamy nóż.
piękny zawód, niestety na wymarciu, mój prapradziad był miecznikiem
Miecznikiem powiadasz...
pomysł zajebisty, montaż chujowy aż oczy bolą, wykonanie średnie... No kurwa zrób kościany nóż, z naturalnych rzeczy i sklej go taśmą...
ale piwo leci.
ale piwo leci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów