📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pieszy na budowie powinien mieć bezwzględne pierwszenstwo, bo jak to tłumaczą lewackie śmiecie - "pieszy nie ma szans przeżyć, więc to kierowca musi uważać"
Matki szkoda
T3RMINATOR napisał/a:
Czyją wina, no oczywiście że matki, dziecko zostawić samo tam gdzie pracuje sprzęt ciężki.
Matki szkoda
Współczesna młoda mama nie wyczytała na fejsbukowej grupie dla współczesnych młodych mam, że zabawa na placu zabaw nie jest dobrym pomysłem.
Uwielbiam, jak biorą te połamane dzieci na ręce i potrząsają na wszystkie strony
Za każdym jebanym razem.
Za każdym jebanym razem.
Budrys2000 napisał/a:
Współczesna młoda mama nie wyczytała na fejsbukowej grupie dla współczesnych młodych mam, że zabawa na placu zabaw nie jest dobrym pomysłem.
Na placu zabaw jest dobrym pomysłem, pewnie chodziło Ci o plac budowy.
Jakim ograniczonym umysłem trzeba dysponować, żeby dzieciaka na plac budowy posłać
Do wszystkich zdziwionych że się dziecko bawiło na budowie.
Pojedźcie sobie do skośniaków i zobaczcie, tam jest zupełnie inne podejście do rodzicielstwa i pracy. Normalną sprawą tam jest, że baba w ciąży tacha jakieś ciężary, a do pracy, zwłaszcza w prostych usługach typu gastronomia czy handel, normalne jest że się z dziećmi chodzi. W barach, warsztatach, zakładach czy przy straganach siedzą zazwyczaj trzy pokolenia i "pracują". Kobiety rodzą po kilka dzieci i tak to się kręci. Nikt nie byłby w stanie siedzieć na macierzyńskim i się dziećmi zajmować przy takiej ekonomii jak tam panuje.
To trochę inaczej niż u nas, gdzie jak kobieta zajdzie i powije, to już taką wielką przysługę wyrządziła cywilizacji, że wszyscy muszą koło niej skakać, przemykać bokiem żeby gówniaczków nie spłoszyć, chodzić na paluszkach na klatce żeby nie obudzić, pieniążki płacić (największą wadą socjalizmu jest to że trzeba płacić na kobiety które kto inny rucha).
Pojedźcie sobie do skośniaków i zobaczcie, tam jest zupełnie inne podejście do rodzicielstwa i pracy. Normalną sprawą tam jest, że baba w ciąży tacha jakieś ciężary, a do pracy, zwłaszcza w prostych usługach typu gastronomia czy handel, normalne jest że się z dziećmi chodzi. W barach, warsztatach, zakładach czy przy straganach siedzą zazwyczaj trzy pokolenia i "pracują". Kobiety rodzą po kilka dzieci i tak to się kręci. Nikt nie byłby w stanie siedzieć na macierzyńskim i się dziećmi zajmować przy takiej ekonomii jak tam panuje.
To trochę inaczej niż u nas, gdzie jak kobieta zajdzie i powije, to już taką wielką przysługę wyrządziła cywilizacji, że wszyscy muszą koło niej skakać, przemykać bokiem żeby gówniaczków nie spłoszyć, chodzić na paluszkach na klatce żeby nie obudzić, pieniążki płacić (największą wadą socjalizmu jest to że trzeba płacić na kobiety które kto inny rucha).
Kibol83 napisał/a:
..... (największą wadą socjalizmu jest to że trzeba płacić na kobiety które kto inny rucha).
Ty po prostu zazdrościsz, że ktoś rucha .
dixiluk napisał/a:
Gdyby to było w Polsce, to wina byłaby niestety prawdopodobnie po stronie inwestora/kierownika budowy - pewnie teren nie jest wystarczająco dobrze oznaczony i zabezpieczony.
Chuja by zrobili komukolwiek. W Polsce jest zerowa odpowiedzialność za wypadki na budowie.
mygyry napisał/a:
Szkoda dzieciaka, że miał głupią matkę
Moze to glupi ojciec go miał pilnować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów