📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czyją wina, no oczywiście że matki, dziecko zostawić samo tam gdzie pracuje sprzęt ciężki.
T3RMINATOR napisał/a:
Czyją wina, no oczywiście że matki,
pobudka, nie pytałem czyja wina tylko do kogo matka może mieć pretensje
Halman napisał/a:
Do swojej matki, że jej nie skrobnęła jak błyskawica.
Kto normalny daje się dziecku na budowie bawić.
Dzieciaki są elastyczne a piasek miękki, ale przy masie tej maszyny na bank trup.
To teraz matkę pod koło i powolutku...
Gdyby to było w Polsce, to wina byłaby niestety prawdopodobnie po stronie inwestora/kierownika budowy - pewnie teren nie jest wystarczająco dobrze oznaczony i zabezpieczony.
Madki zawsze maja pretensje do kogoś a nie do siebie...
Halman napisał/a:
do bozi bo tak chciał
dixiluk napisał/a:
Gdyby to było w Polsce, to wina byłaby niestety prawdopodobnie po stronie inwestora/kierownika budowy - pewnie teren nie jest wystarczająco dobrze oznaczony i zabezpieczony.
No bo nie wiem co jeszcze oprócz oczu trzeba mieć, żeby widzieć, że jeździ ciężki sprzęt i mądrze byłoby przejść inną drogą i dziecko zabrać do parku zamiast na plac budowy...
szmata jest tak głupia, ze powinna dostać dożywotni zakaz posiadania dzieci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów