Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czarno widze nasza przyszlosc... amerykanow "wchłoną" murzyni, europe zachodnią- muzumanie z bloskiego wschodu i afryki pólnocnej a nas, ukraincy. I tylko rosja po ktorej wszyscy teraz jezdza jak po burej suce, wygra w calym tym swiatowym burdelu...
Lol, przecież ruskie już mają status u Czeczenów i Mongołow jako kozy
czarno widze nasza przyszlosc... amerykanow "wchłoną" murzyni, europe zachodnią- muzumanie z bloskiego wschodu i afryki pólnocnej a nas, ukraincy. I tylko rosja po ktorej wszyscy teraz jezdza jak po burej suce, wygra w calym tym swiatowym burdelu...
Z opinią o przyszłości się zgodzę ale ruski mir? Słabo ich widzę jako obrońców/ostoję cywilizacji.
Z opinią o przyszłości się zgodzę ale ruski mir? Słabo ich widzę jako obrońców/ostoję cywilizacji.
Wg Klausa Schwaba, czy jakiegoś tam - " nie będziesz miał niczego i będziesz szczęśliwy"
Ruscy idealnie pasują do tej maksymy.
Wg Klausa Schwaba, czy jakiegoś tam - " nie będziesz miał niczego i będziesz szczęśliwy"
Ruscy idealnie pasują do tej maksymy.
Maksymy Gorkiego!
Czytałem że poszło o to że baba nie zauważyła gównojada na tym krześle bo było tak ciemno i zgniotło mu się trochę, po tej małej kłótni wszyscy musieli założyć białe kamizelki i było widać
Głównie było czuć ale przy okazji i widać
Mialem na mysli, ze w rosji hujowo, ale stabilnie. Natomiast u nas cala ta "tolerancja" , lpg i poprawnosc polityczna po prostu nas wykonczy, ednak ruska patologia alkoholowa jest bezpieczniejsza...
Gowno widac.
Trafiłeś w sedno tarczy.
Małpia Syrenka
MAŁ(pi)A SYRENKA powiadasz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów