18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
mr.EIMIC 2012-03-15, 10:29 10
Tak się akurat składa, że znam kogoś kto był w tej całej Melodii i opowiedział mi to i owo. Dla normalnego oglądacza ani jedna piosenka jest nie do odgadnięcia nawet po 5 sekundach. Bowiem swoisty "jakotomelodyjny" wstęp powoduje, że każda piosenka jest niepodobna do oryginału. Ale idąc do programu dostajesz płytkę z 1500 piosenkami (dokładnie takimi samymi melodiami, jakie będą w programie). Wyryć się tego na pałę, bowiem są charakterystyczne i wygrywać. Jak ktoś jest na zasiłku to jest to realna sprawa.
Zgłoś
Kragnashoff 2012-03-15, 11:19 2
zajebisty koleś wielki szacunek dla niego, ma nietuzinkowe poczucie humoru i na dodatek ogromną wiedzę z zakresu muzyki. Ciekawe jaką wiedzę Wy lamuski macie żeby go krytykować :] pewnie ćwiczenie prawej ręki... jemu się przynajmniej coś w życiu udało i osiągnął sukces, Wy go zapewne osiągacie codziennie po 4 razy :] tak tak gimbusy cieszyc sie z malych rzeczy...

ab alio exspectes, alteri quod feceris

Seneka
Zgłoś
michniool 2012-03-15, 11:32
koleś przesłuchał wszystkie piosenki z kącika muzycznego
Zgłoś
thewhitestar 2012-03-15, 11:34
Słyszeliście tam kiedyś Slayera? No właśnie... Janowski u Wojewódzkiego nawet nie ukrywał że mają jakąś tam pulę piosenek które uczestnicy znają i uczą się ich na pamięć. To sprawia że ten program jest kompletnie bez sensu, szkoda czasu...
Zgłoś
gruszkins 2012-03-15, 12:14 1
lubie to ogladac bo zawsze fajne dupy siedza jest na co popatrzec
Zgłoś
nikt1988 2012-03-15, 14:45
koleś jest zdrowy znam osobiście jest z Pęczniewa to jest w woj łódzkim
Zgłoś
simek147666 2012-03-15, 15:40
Też oglądałem kiedyś Wojewódzkiego z Jankowskim i mówił, że to są czuby, którzy oglądają każdy odcinek "Jaka to melodia" i kują na blachę każdą piosenkę. A dodatkowo jeśli to prawda z tą pulą utworów, to pozostaje wtedy tylko kwestia refleksu i dobrego wyrycia, a nie "naturalnego osłuchania", bo ktoś po prostu interesuje się muzyką. Mówiąc krótko - mija się to z celem programu.
Zgłoś
szereg0wy 2012-03-15, 16:15 2
Odpalcie od początku (0:32 - 0:35 dla leniwych) i śledźcie czarnowłosą po lewej (w kadrze z prowadzącym).
DAFUQ.
Zgłoś
mafcinek 2012-03-15, 16:38 12
Ja też mam finał w 4 sekundy i dziewczyna mi nie klaszcze... -.-
Zgłoś
KroQQQ 2012-03-15, 16:44 2
Startując dostaje się pulę piosenek. Co nie umniejsza kozactwa tego kolesia.
Zgłoś
Skora2 2012-03-15, 17:44
Tak to z Polakami jest:
- nie zrobisz tego!
-ja nie zrobię?!
(zazwyczaj takie konwersacje dzieją się przy wódeczce)
Zgłoś
Head93 2012-03-15, 19:20
szereg0wy napisał/a:

Odpalcie od początku (0:32 - 0:35 dla leniwych) i śledźcie czarnowłosą po lewej (w kadrze z prowadzącym).
DAFUQ.

Osz kurwa!
Zgłoś
makasa20 2012-03-15, 20:44
Boże jacy idioci żyją w polsce ! wy głupcy on dostaje baze piosenek przed programem jakie się pojawią.
A wy myślicie że koleś odgaduje w 4 sec haahha
Zgłoś
WhyMe? 2012-03-16, 0:10
Jak dla mnie koleś wymiata
Zgłoś
pi73rmaster 2012-03-23, 20:44
Co wy z tym autyzmem?
Osobiście słucham ambitniejszej muzyki, spędzam na tym sporo czasu, ale 3 z tych 7 kawałków ogarnąłem bez problemu nim gość powiedział co to. Więc jeżeli, ktoś słucha muzyki popularnej(nie wspominając o tym, że jest baza piosenek) to nie widzę w tym nic nadzwyczajnego(oczywiście nie umniejszam gościowi, jest dobry).
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów