📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Tak się akurat składa, że znam kogoś kto był w tej całej Melodii i opowiedział mi to i owo. Dla normalnego oglądacza ani jedna piosenka jest nie do odgadnięcia nawet po 5 sekundach. Bowiem swoisty "jakotomelodyjny" wstęp powoduje, że każda piosenka jest niepodobna do oryginału. Ale idąc do programu dostajesz płytkę z 1500 piosenkami (dokładnie takimi samymi melodiami, jakie będą w programie). Wyryć się tego na pałę, bowiem są charakterystyczne i wygrywać. Jak ktoś jest na zasiłku to jest to realna sprawa.
zajebisty koleś wielki szacunek dla niego, ma nietuzinkowe poczucie humoru i na dodatek ogromną wiedzę z zakresu muzyki. Ciekawe jaką wiedzę Wy lamuski macie żeby go krytykować :] pewnie ćwiczenie prawej ręki... jemu się przynajmniej coś w życiu udało i osiągnął sukces, Wy go zapewne osiągacie codziennie po 4 razy :] tak tak gimbusy cieszyc sie z malych rzeczy...
Seneka
Słyszeliście tam kiedyś Slayera? No właśnie... Janowski u Wojewódzkiego nawet nie ukrywał że mają jakąś tam pulę piosenek które uczestnicy znają i uczą się ich na pamięć. To sprawia że ten program jest kompletnie bez sensu, szkoda czasu...
lubie to ogladac bo zawsze fajne dupy siedza jest na co popatrzec
koleś jest zdrowy znam osobiście jest z Pęczniewa to jest w woj łódzkim
Też oglądałem kiedyś Wojewódzkiego z Jankowskim i mówił, że to są czuby, którzy oglądają każdy odcinek "Jaka to melodia" i kują na blachę każdą piosenkę. A dodatkowo jeśli to prawda z tą pulą utworów, to pozostaje wtedy tylko kwestia refleksu i dobrego wyrycia, a nie "naturalnego osłuchania", bo ktoś po prostu interesuje się muzyką. Mówiąc krótko - mija się to z celem programu.
Odpalcie od początku (0:32 - 0:35 dla leniwych) i śledźcie czarnowłosą po lewej (w kadrze z prowadzącym).
DAFUQ.
DAFUQ.
Ja też mam finał w 4 sekundy i dziewczyna mi nie klaszcze... -.-
Startując dostaje się pulę piosenek. Co nie umniejsza kozactwa tego kolesia.
Tak to z Polakami jest:
- nie zrobisz tego!
-ja nie zrobię?!
(zazwyczaj takie konwersacje dzieją się przy wódeczce)
- nie zrobisz tego!
-ja nie zrobię?!
(zazwyczaj takie konwersacje dzieją się przy wódeczce)
szereg0wy napisał/a:
Odpalcie od początku (0:32 - 0:35 dla leniwych) i śledźcie czarnowłosą po lewej (w kadrze z prowadzącym).
DAFUQ.
Osz kurwa!
Boże jacy idioci żyją w polsce ! wy głupcy on dostaje baze piosenek przed programem jakie się pojawią.
A wy myślicie że koleś odgaduje w 4 sec haahha
A wy myślicie że koleś odgaduje w 4 sec haahha
Co wy z tym autyzmem?
Osobiście słucham ambitniejszej muzyki, spędzam na tym sporo czasu, ale 3 z tych 7 kawałków ogarnąłem bez problemu nim gość powiedział co to. Więc jeżeli, ktoś słucha muzyki popularnej(nie wspominając o tym, że jest baza piosenek) to nie widzę w tym nic nadzwyczajnego(oczywiście nie umniejszam gościowi, jest dobry).
Osobiście słucham ambitniejszej muzyki, spędzam na tym sporo czasu, ale 3 z tych 7 kawałków ogarnąłem bez problemu nim gość powiedział co to. Więc jeżeli, ktoś słucha muzyki popularnej(nie wspominając o tym, że jest baza piosenek) to nie widzę w tym nic nadzwyczajnego(oczywiście nie umniejszam gościowi, jest dobry).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów