📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Koleś ma Autyzm czy coś?
24 godziny na dobę słucha muzy i mu się wszystko wyryło w bani.
Popierdolony jakiś;]
24 godziny na dobę słucha muzy i mu się wszystko wyryło w bani.
Popierdolony jakiś;]
Jakiś Savant pierdolony.
Wynajęta publiczność, a się śmieje tak naturalnie.
Janowski gamoniu, nie dowiedziałeś się o co w końcu był ten zakład
Facet fajny myk odkrył, przycisk naciska od razu po usłyszeniu muzyki, a ona jeszcze i tak przez chwilę leci, mimo że czas się zatrzymuje. No ale autyzm widoczny.
Widać, że koleś z autyzmem. Lekkim, bo lekkim, ale pamięć do dźwięków ma zajebistą dzięki temu, ale za to trochę dziwak
z powyższych komentarzy wniskuję, że 50% społeczeństwa to specjaliści z zakresu chorób.
i tak chuja prowadzącego nie lubię
w takim razie takich ludzi (z autyzmem) jest sporo bo co oglądam to, to ZAWSZE zdarzy się jakaś kobita, jakiś facet który odgaduje po pierwszej nucie. Na początku myślałem że to jest ustawione wszystko bo to nie możliwe ale stara twierdzi że oni są po prostu tacy super.
robertoo@ uwiesz, tak mosze być.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów