Oglądać z dźwiękiem
Oglądać z dźwiękiem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grzecznie ci wszyscy wytłumaczyli błąd w toku twojego rozumowania.
Jacy wszyscy? Cipy którym robiono na długiej przerwie "szuwara" w kiblu, a teraz w dorosłym życiu poniewierają nimi kobiety.
Jacy wszyscy? Cipy którym robiono na długiej przerwie "szuwara" w kiblu, a teraz w dorosłym życiu poniewierają nimi kobiety.
I to wszystko napisał samiec alpha o nicku Motylekwbrzuchu chłopcze, już się nie kompromituj. Idź się popisuj gdzie indziej.
I to wszystko napisał samiec alpha o nicku Motylekwbrzuchu chłopcze, już się nie kompromituj. Idź się popisuj gdzie indziej.
Nie no, proszę, wypowiedz się, co ci się nie podoba, tym razem w moim nicku? Nie krępuj się, ja przeczytam, może nawet się odniosę.
Mąż tej kobity to skończona ciota
oh jak ty synku ciotowaty jeszcze malo wiesz o zyciu, po co to nagrywane jest? przeciez ta szmata go prowokuje , facet wie dokladnie jak ma sie zachowywac, i czego mu nie wolno bo to scierwo go pusci z torbami , to sa psychopatki, wyrachowane potwory, wiedza co moga zrobic, beda mialy same zyski materialne , kase, mieszkania , jak tylko facet jest glupi i przestanie sie kontrolowac, taka bladz ci zabierze twoje! mieszkanie, auto, dzieci, wyplate, zdrowie, wszystko , to wariatki i zemsta, powiesisz sie albo i nie, to chore szmaty, obys mial taka jedna probke czegos takiego i zrozumiesz synku mlody co sie dzieje z tymi szonami...
Nie no, proszę, wypowiedz się, co ci się nie podoba, tym razem w moim nicku? Nie krępuj się, ja przeczytam, może nawet się odniosę.
Ja ci wytłumaczę co jest nie tak z Twoim nickiem. Jest pedalski i ciotowaty.
oh jak ty synku ciotowaty jeszcze malo wiesz o zyciu, po co to nagrywane jest? przeciez ta szmata go prowokuje , facet wie dokladnie jak ma sie zachowywac, i czego mu nie wolno bo to scierwo go pusci z torbami , to sa psychopatki, wyrachowane potwory, wiedza co moga zrobic, beda mialy same zyski materialne , kase, mieszkania , jak tylko facet jest glupi i przestanie sie kontrolowac, taka bladz ci zabierze twoje! mieszkanie, auto, dzieci, wyplate, zdrowie, wszystko , to wariatki i zemsta, powiesisz sie albo i nie, to chore szmaty, obys mial taka jedna probke czegos takiego i zrozumiesz synku mlody co sie dzieje z tymi szonami...
Dobra, nie produkuj się, każdy wie jakie potrafią być baby. Autor nagrania jest skończoną ciotą, kolejny raz to powtórzę.
Ja ci wytłumaczę co jest nie tak z Twoim nickiem. Jest pedalski i ciotowaty.
Właśnie, że zajebisty jest. Spójrz na swój
Motylek to taki nóż.
1. Zajebies, liścia i na dołek.
2. Zostawisz i płacisz alimenty.
Tu naprawdę nie ma dobrego wyjścia...
Po pierwsze trzeba było użyć gumy a po drugie trzeba było iść na kurwy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów