📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mister_Klex napisał/a:
To mamy rozumieć że każdy jarający się pedalstwem/tęczą i flagą lgbt, to musi być geniusz i prawdziwy facet? Jak tak to masz nieźle spierdolony światopogląd
A co to ma wspólnego przygłupie? Ale logika i operatywność umysłu na poziomie Ugandy. Zarówno naziole jak i tęczowi i prawacy katolscy to zjeby genetyczne. Ogarnij umysł
Black_Hole napisał/a:
A co to ma wspólnego przygłupie? Ale logika i operatywność umysłu na poziomie Ugandy. Zarówno naziole jak i tęczowi i prawacy katolscy to zjeby genetyczne. Ogarnij umysł
W takim razie powinieneś zostać politykiem, skoro ci sie nie podoba ani jedna ani druga strona, jak masz w chuj hajsu i ogromne wpływy żeby coś zmienić to zacznij swoją ruch/partie polityczną(w co wątpie że masz). A na chwile obecną to prędzej czy później i tak musisz wybrać strone, bo na papierze do oddania głosu na wybory parlamentarne czy na prezydenta nie możesz napisać ,, że jedna i druga strona jest zjebana umysłowo i macie mi dać inny wybór, bo ja tak chce-ogarnijcie umysły''. A jeżeli twoim kontr-argumentem będzie to żeby w ogóle nie iść głosować na cokolwiek, to nawet jakbyś wszystkich polaków przekonał do swojego jakże wyjątkowo wybitnego poglądu politycznego ,to i tak ci co siedzą w Sejmie pójdą głosować, także nawet wtedy twoje działania będą na marne . Musisz złożyć skargę do ludzi którzy napisali polską konstytucje ,a mianowicie rozchodzi się o art. 2 konstytucji, może w takim przypadku oni też byli zjebami genetycznymi.
kilkunastu zjebów poszło na protest,
dzięki netowi stali się sławni,
a ja bym tego głupiego konusa w pudełku tam wysłał, niech tam robi czeledż,
wtedy by miał materiał i dziurę powiększoną w dupie
dzięki netowi stali się sławni,
a ja bym tego głupiego konusa w pudełku tam wysłał, niech tam robi czeledż,
wtedy by miał materiał i dziurę powiększoną w dupie
Naziści noszą kominy, niby po co?? Czyżby wstydzili się swoich poglądów?? Bo jeśli tak to wyobrażam sobie jak dużego strachu najedli się przy tym przemarszu trwającym nie dłużej niż 5 minut z jednego busa do drugiego.
htp napisał/a:
Gratuluję inteligencji i logiki.
Kaczka ma 2 nogi. Hitler miał 2 nogi. Kaczka jest Hitlerem.
Grubo pojechałeś!
Też nienawidzę prezesa, ale przekręcanie jego nazwiska jest obrazą dla kaczek. To całkiem sympatyczne zwierzęta, co prawda równie głupie, ale przynajmniej nie szkodzą i jest z nich pożytek.
jak tak patrzę co się dzieje w US and A to nie wiem co gorsze te naziole czy bandy negroidów okradające co się da i gdzie się da
Biała rasa się powoli budzi [oby nie za późno] z dnia na dzień jest nas więcej, mam nadzieję że to wszelkiego rodzaju czarne gówno zostanie deportowane skąd przylazło, lecz nie pozbędziemy się ich bez pozbycia się jednej, specyficznej grupy osób [z garbatymi nosami]. Jak nie wiesz czemu takie rzeczy wypisuje polecam osobiście obejrzenie tego filmu dokumentalnego [[ pl.europathelastbattle.net/watchnow-beta-test.html ] [jak coś link jest bezpieczny]] nie trzeba oglądać całego, wystarczy obejrzeć 3 pierwsze części, [trwają łącznie nieco mniej niż 3h] lecz jak wkręcicie się można zobaczyć cały [11h]. Może długie ale warte uwagi.
Przyswojenie tego od początku jest trudne, ale kto powiedział że będzie łatwo.
Przyswojenie tego od początku jest trudne, ale kto powiedział że będzie łatwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów