Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:10
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
darek1234 2024-11-18, 21:23
KKK-Goy napisał/a:

@:
Jeśli się kogoś cytuje to nie oznacza od razu że się go popiera. kozojebcy też mają swoje dziwne przekonania lecz nie obchodzą mnie oni gdy są u siebie, lecz gdy są tu u nas [ w Europie ] to zaliczam ich na takim samym poziomie co murzynów. A tak po drugie to pejsaci są odpowiedzialni za wpuszczanie ich do nas wystarczy zobaczyć kto sponsoruje najbardziej imigracje brudasów do Europy, Ameryki północnej, Australii itd.
[ ].

Jednak mam pytanie: sprawdziłeś źródła dokładnie? Ja wiem, że Żydzi odpowiadają za wszystkie wojny na świecie, ale... zadam jeszcze jedno pytanie: wiesz, że za KKK odpowiedzialność ponoszą Żydzi?
Zgłoś
KKK-Goy 2024-11-18, 22:16
darek1234 napisał/a:

Jednak mam pytanie: sprawdziłeś źródła dokładnie? Ja wiem, że Żydzi odpowiadają za wszystkie wojny na świecie, ale... zadam jeszcze jedno pytanie: wiesz, że za KKK odpowiedzialność ponoszą Żydzi?

To dobrze . A na temat KKK, wiem o tym. Ale po prostu zdaje mi się to jest organizacja szeroko popierana i znana na tej stronie więc nie miałem pomysłu na lepszą nazwę gdy na szybko tworzyłem konto.
Zgłoś
bimaczow 2024-11-18, 23:49
Dlaczego czuł bym się bezpieczniej widząc jak idzie w moją stronę taka grupa a było by wręcz przeciwnie gdyby to była bryła czarnych
Zgłoś
Karboksylator 2024-11-19, 15:24
0_rafiks_0 napisał/a:

Kazdy jarajacy sie swastyka i uzywajacy tego symbolu to cwel i ameba umyslowa.

Ale wiesz, że swastyka w różnych odmianach była na godłach i flagach nawet tysiące lat przed hitlerem?
Zgłoś
Pilot-latawca 2024-11-19, 17:37 1
U nas też upośledzeni tego typu są, z tym że ci na filmie, tacy "lepsiejsi bo hamerykańscy".

Zgłoś
darek1234 2024-11-19, 18:08
KKK-Goy napisał/a:

To dobrze . A na temat KKK, wiem o tym. Ale po prostu zdaje mi się to jest organizacja szeroko popierana i znana na tej stronie więc nie miałem pomysłu na lepszą nazwę gdy na szybko tworzyłem konto.

No dobrze, ale ten którego cytujesz nie jest czarny, chyba że na potrzeby dyskusji jest biały, bo w takim razie i Żydzi, którzy odpowiadają za KKK są biali, tak?
Zgłoś
CanesVenatici 2024-11-23, 16:28
0_rafiks_0 napisał/a:

Kazdy jarajacy sie swastyka i uzywajacy tego symbolu to cwel i ameba umyslowa.

pecie myślisz ze jest tylko jedna sfastyka ?? lewacki zjeb
Zgłoś
0_rafiks_0 2024-11-23, 18:36
CanesVenatici napisał/a:

pecie myślisz ze jest tylko jedna sfastyka ?? lewacki zjeb

Masz racje cioto! To na pewno wyznawcy hiduizmu

[ Dodano 2024-11-23, 18:38 ]
Karboksylator napisał/a:

Ale wiesz, że swastyka w różnych odmianach była na godłach i flagach nawet tysiące lat przed hitlerem?

Geniusz! EuGeniusz! Oni na pewno nie maja nic wspolnego z zabawami w nazizm....w ogole
Zgłoś
CanesVenatici 2024-11-23, 19:35
0_rafiks_0 napisał/a:

Masz racje cioto! To na pewno wyznawcy hiduizmu
Geniusz! EuGeniusz! Oni na pewno nie maja nic wspolnego z zabawami w nazizm....w ogole

kozojebie sfastyka jest w kazdej kulturze słowianie mają swoja pecie
Zgłoś
0_rafiks_0 2024-11-23, 19:50
CanesVenatici napisał/a:

kozojebie sfastyka jest w kazdej kulturze słowianie mają swoja pecie

Oderwales sie od walenia konia na widok swastyki? Mowimy o konkretnej sytuacji, konkretnym filmiku i symbolu.
NIe rob z siebie blazna cioto.
Zgłoś
CanesVenatici 2024-11-23, 19:59
0_rafiks_0 napisał/a:

Oderwales sie od walenia konia na widok swastyki? Mowimy o konkretnej sytuacji, konkretnym filmiku i symbolu.
NIe rob z siebie blazna cioto.

ciota cie zrobiła kozojebie i gdzie tam masz sformułowanie do tej jednej cioto ? wyliż mi dupe i nażryj sie ówna lewacka pizdo
Zgłoś
0_rafiks_0 2024-11-23, 20:05
CanesVenatici napisał/a:

ciota cie zrobiła kozojebie i gdzie tam masz sformułowanie do tej jednej cioto ? wyliż mi dupe i nażryj sie ówna lewacka pizdo

morda tam, cioto!
Zgłoś
CanesVenatici 2024-11-23, 20:08
0_rafiks_0 napisał/a:

morda tam, cioto!

naucz sie pisać lewacka pizdo niemyta bo poskakujesz Słowiańskiej kultury
Zgłoś
0_rafiks_0 2024-11-23, 20:24
CanesVenatici napisał/a:

bo poskakujesz Słowiańskiej kultury

no.....poskakuje

wlacz sobie "Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem". Bedziesz mial do czego trzepac. I nie zapomnij o swastyce na ramieniu!

Co za dzban!
Zgłoś
CanesVenatici 2024-11-24, 6:15
0_rafiks_0 napisał/a:

no.....poskakuje
wlacz sobie "Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem". Bedziesz mial do czego trzepac. I nie zapomnij o swastyce na ramieniu!
Co za dzban!

dzban to cie robił z kozą tęczowa pizdo wole już upierdolić ci łeb i nasrać do szyi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem