18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Wczorajsze trzęsienie ziemi w Meksyku osiągnęło 7,4 w skali beauforta
Mimo dosyć silnych wstrząsów do tej pory potwierdzono 4 ofiary śmiertelne. Epicentrum na południu kraju przy granicy z Gwatemalą.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
madufo 2020-06-24, 12:59 6
W skali czego ?
Zgłoś
~DMT 2020-06-24, 13:00 14
Barnellini napisał/a:

w skali beauforta

madufo napisał/a:

W skali czego ?

W skali dasilvy. Kolega się pomylił....

Q L I M A X
Zgłoś
Barnellini 2020-06-24, 13:50 1
DMT napisał/a:

W skali dasilvy. Kolega się pomylił....

Dziękuję za obronę, miło z Twojej strony, ale celowo dla żartu to napisałem. Też buja. Dlatego było z takim znaczkiem " " Wiedziałem, że się komuś ciśnienie podniesie.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
agn2308 2020-06-24, 14:03 1
A znacie tą piosenkę? 10 w skali Richtera...

Pl-boy Sokół Jaskół VII
Zgłoś
~DMT 2020-06-24, 14:22 3
agn2308 napisał/a:

A znacie tą piosenkę? 10 w skali Richtera...

Oczywiście, przecież każdy to zna...

Kawałek grupy Earthquake, z płyty "Tectonic Magnitude"

Q L I M A X
Zgłoś
Marco_Zg 2020-06-24, 19:59
Ale Meksyk.
Zgłoś
MS7 2020-06-24, 22:15
W sam raz jak na 2020.
Zgłoś
Kaszakisza 2020-06-25, 3:31 1
Barnellini napisał/a:

Dziękuję za obronę, miło z Twojej strony, ale celowo dla żartu to napisałem. Też buja. Dlatego było z takim znaczkiem " " Wiedziałem, że się komuś ciśnienie podniesie.

Niestety, ale żart Ci nie wyszedł i otrzymałeś nagrodę sadolowego nieuka tygodnia. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów,

Zgłoś
Ludobojstw0 2020-06-25, 14:40
madufo napisał/a:

https://www.sadistic.pl/t/519312

W skali taco
Zgłoś
Barnellini 2020-06-25, 15:00
Kaszakisza napisał/a:

Niestety, ale żart Ci nie wyszedł i otrzymałeś nagrodę sadolowego nieuka tygodnia. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów,

Po tych wszystkich tygodniach kiedy Ty dzierżyłeś ten tytuł ktoś w końcu Cię przebił nieudanym żartem. Dobre i to

Również chłodno pozdrawiam.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów