📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
No to nie jest ten składany kosik ze straganu na wiosce za 10 zł.
Kiedyś sprawdzałem ostrość katany na swoim palcu lekko przejechałem ostrzem i palec skaleczony
Przy prezentacji "folderów", noży itd. stosuje się rękawice antyprzecięciowe kevlarowe.
Dawno temu, stały klient oglądał Spyderco Police 4 i ot tak sobie machnął- efekt rana cięta u sprzedawcy.
Klient się zreflektował i przyniósł markowy alko, plus rekompensatę 200zł. Mój ulubiony to CRKT M21-04.
W tym konkretnym przypadku- ot niedoświadczenie + epitety.
Dawno temu, stały klient oglądał Spyderco Police 4 i ot tak sobie machnął- efekt rana cięta u sprzedawcy.
Klient się zreflektował i przyniósł markowy alko, plus rekompensatę 200zł. Mój ulubiony to CRKT M21-04.
No to opowieści z byłej pracy: Pracownik działu handlowego ze stopniem technicznym w markecie budowlanym miał przeprowadzić krótkie szkolenie dla działu kasjerek czym on tam handluje. Zebrał je wszystkie w kółko i pokazał jak nie należy robić z nożykiem do tapet i zrobił identycznie to samo co gość na filmiku. Kasjerki mało nie zemdlały a typ musiał pojechać na pogotowie. Tak na co dzień bardzo spoko - i mogłoby się wydawać - inteligentny chłop.
ciekawe czy kupił xd
To nie fejk ?
SkoPio1 napisał/a:
Proszę uprzejmie, rzucam.
kurwa od 17 czekam aż ta godzilla dojdzie to tego kolesia
aurora napisał/a:
Przy prezentacji "folderów", noży itd. stosuje się rękawice antyprzecięciowe kevlarowe.
M21 spoko, M16 i inne Kita Carsona mogą być ale mój ulubiony od CRKT to był Point Guard, projekt Pata Crawforda, niestety straciłem go a już ich nie robią.
Janusz_k napisał/a:
Ja pierdolę, ale to trzeba mieć nasrane w głowie
W tej głowie jak widać brak miejsca nawet na gówno, przestrzeń między uszami wypełniona jest inżynieryjnymi projektami ubogacania Europejskich krajów...
vodka81 napisał/a:
sam mam spyderco, tylko że cpm s30v, zajebisty sprzęt
CPM30V to jest typ stali nie model noża. Zobaczyłeś to na zdjęciu na znanym portalu aukcyjnym?
420710247365 napisał/a:
Piszesz o crkt crawford kasper? Kurwa szkoda że go straciłeś, to był jeden z najlepszych projektów noży jeśli chodzi o samoobrone jakie powstały, na dodatek ten typ projektował najpierw praktycznie identyczne noże za bardzo gruby hajs, a potem stworzył ten folder w porozumieniu z crkt, i tym sposobem za małe pieniądze można było się stać posiadaczem tego cuda. Kiedyś czytałem obszerny artykuł na temat tego jak dobry jest to nóż, zarówno jako narzędzie jak i broń, i że powinien być bardziej znany. Sam na niego poluje od lat, ale jak piszesz już nie produkująM21 spoko, M16 i inne Kita Carsona mogą być ale mój ulubiony od CRKT to był Point Guard, projekt Pata Crawforda, niestety straciłem go a już ich nie robią.
Janusz_k napisał/a:
Ja pierdolę, ale to trzeba mieć nasrane w głowie
To zależy, jak nie miał styczności z czymś na prawdę ostrym to może nie rozumieć jak to działa. Jeżeli to jakiś dobry nóż ze stali damesceńskiej to sam mógłbym się zaskoczyć... Zwykły nóż nie powinien nawet po błędnym rozłożeniu przebić ubrania i wbić się w brzuch.... Ten zrobił to jak w masło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów