18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:51
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:26
Drodzy sadole!
Ostatnimi czasy, wszystkie horrory mnie nudzą, nie straszą... Największe wrażenie odnisły na mnie The Ring, Egzorcyzmy Emily Rose i REC. Ale reszta filmów (a oglądnąłem ich dość sporo) mało kiedy mnie wystraszy. Dlatego pytanie do was - jaki znacie straszny horror, ale taki w pizdu, żebym sie posrał w gacie?
Liczę na was
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Faper Noster 2014-05-03, 0:15 11
Małżeństwo
Zgłoś
Kaśka 2014-05-03, 9:13 6
Skoro Rec Cię przestraszył to proponuje byś pooglądał sobie no nie wiem,Muminki?
Zgłoś
~Vuko 2014-05-03, 11:06
Muminki najlepsze

Cytat:

The Ring, Egzorcyzmy Emily Rose i REC

Skoro te filmy Cię przestraszyły to chyba wszystko Cię ruszy.
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2014-05-03, 13:01
Vuko napisał/a:

Muminki najlepsze

Buki się nie bałem, ale chciałem się zesrać ze strachu, gdy pojawiały się te białe kondomy na łódeczkach z liści.

Moim zdaniem najstraszniejszy horror, to egzamin z logiki na czwartym roku. Przesadziła mnie do biurka, wszyscy spisywali i pozaliczali, a ja jeden pierdoliłem się z zaliczeniem tego przez cały semestr.
Zgłoś
~Vuko 2014-05-03, 18:08
W Muminkach najstraszniejsza jest muzyka. Nawet w dzisiejszych horrorach nie dają takiej upiornej jak w bajeczce
Zgłoś
~Angel 2014-05-03, 18:14 4
Teściowa - jeszcze jej nie widzę a już nie śpię po nocach. Jak już jest to nie zmrużę oka w obawie o własne życie.

Zgłoś
Chuck666 2014-05-10, 12:17
Widzę że koledzy wyżej nie potrafią czytać ze zrozumieniem - te filmy odniosły największe wrażenie, co nie znaczy że mnie przestraszyły. Czekam na więcej odpowiedzi.
Zgłoś
e................y 2014-05-12, 3:34 1
Eden Lake, polecam.
Zgłoś
s................s 2014-05-12, 15:36 1
Jako smarkacz pamiętam że mocno srałem się oglądając "Coś" Carpentera, dziś pewnie na nikim już takiego wrażenia jednak nie zrobi. W każdym razie komu się podobało, polecam nakręcony w 2011 prequel - rewelacja i też kropelka potu pojawiła mi się na czole w trakcie seansu. Ale to już kwestia tego, jak się do filmu podejdzie. Od tego czy ktoś próbuje wczuć się w klimat oraz atmosferę grozy i beznadziei, czy też patrzy jak w beton i wpierdala czipsy, a potem rozpowiada że jest kozak, bo film na nim wrażenia nie zrobił. Lubie horrory, sporo widziałem, ale trudno przypomnieć mi sobie jakiś inny, który wzbudzał by we mnie tak namacalne uczucie niepokoju. Pewnie rzecz gustu. I tak jak wspomniałem, podejścia.

Łatwiej byłoby mi wymienić horrory klimatyczne bądź surrealistyczne, albo dla odmiany obrzydliwe, niż straszne, z racji że nie ma nic bardziej przerażającego niż rzeczywistość.

Zresztą filmy filmami, ale polecam pograć sobie przy zgaszonym świetle w Silent Hill 2 albo Blair Witch: Rustin Parr.
Zgłoś
marna 2014-05-12, 22:01
"ładunek 200"
Zgłoś
~Bambi~ 2014-05-13, 10:04 3
Bezapelacyjnie Martwica mózgu.

Emerytowany saren
Zgłoś
s................s 2014-05-16, 16:31
marna napisał/a:

"ładunek 200"

To bardziej thriller. Horrory nie są rzeczywiste, a Ładunek 200 jak najbardziej (chociaż sądzę że nie był do końca oparty na faktach, jak niektórzy uważają - co nie zmienia faktu że takie rzeczy się dzieją). Ale rzeczywiście, to jeden z tych filmów, co ciągnie się za widzem przez ładnych kilka dni, a może i tygodni. Właśnie przez swój realizm i ukazanie konfrontacji niewinnego, marnego puchu z obrzydlistwem, plugastwem i patologią. No, ale o tym filmie lepiej nie dyskutować - a jedynie polecić.
Zgłoś
LxDead 2014-05-27, 3:37
Martyrs, Men Behind The Sun, Salò, or 120 Days Of Sodom (nie jest to horror ale chyba "must watch" dla każdego sadola ;], ekranizacja jednej z powiesci Marquisa De Sada), Cannibal Holocaust, In A Glass Cage, Audition, Hellraiser, Eraserhead, Irréversible, Deadgirl, A Serbian Film, Aftermath, Philosophy of a Knife, The Skin I Live In.

Wszystkie są zdrowo jebnięte, szokujące i brutalne. Z czystym sercem polecam każdemu sadolowi
Zgłoś
Darkstep 2014-05-27, 15:45
Shutter - Widmo (2004)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem