📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wy tu sobie plujecie na tego skurwiałego kaczmarka, a prawda jest taka, że to on zgarnia przynajmniej 15tys miesiecznie i do tego wydaje książki o pracy w służbach, a takie wrzuty do neta są kontrolowane, po to aby na przykład cymbał miał większe zainteresowanie kolejną autobiografią. podziękujcie wyborcom pisu, za to że teraz każdy z nas na taką kurwę łoży.
Facet wygląda na ostrego kombinatora i mnie wkurwia, ale kto z Was nie robi sobie przygłupawych fotek z kumplami [i koleżankami ]?
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Kto to, kurwa, jest?
Sip sippin' on Orphan Tears.
lofix1 napisał/a:
wy tu sobie plujecie na tego skurwiałego kaczmarka, a prawda jest taka, że to on zgarnia przynajmniej 15tys miesiecznie i do tego wydaje książki o pracy w służbach, a takie wrzuty do neta są kontrolowane, po to aby na przykład cymbał miał większe zainteresowanie kolejną autobiografią. podziękujcie wyborcom pisu, za to że teraz każdy z nas na taką kurwę łoży.
podziękuj babci
tofur Nie przejmuj się, następnym razem będzie coś o cyckach teściowej albo bacy... ubawisz się do łez.
Cytat:
Od: ScrappyCoco Do: JezusToŻyd
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
JezusToŻyd napisał/a:
Idź pan z tym spamem wiesz gdzie.
Idź pan z tymi, nic nie wnoszącymi komentarzami... wiesz gdzie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów