📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
już dawno udowodniono że naczelne potrafią się posługiwać narzędziami, nic dziwnego
Ale że hajs za to biorą, koniec świata
Ale że hajs za to biorą, koniec świata

Biznes jest biznes. Kawałek deski i cyk parę groszy na jedzenie zarobi a oni tych pierdziawek nie muszą przenosić.
juderaus napisał/a:
Tak zaczynał Bezos. Small business uliczny.
Bezos jest białasem, wątpię by ta małpa oferowała bilety na loty w kosmos
Tak sobie wyobrażam kolejną przeprawę przez Wisłę w Warszawie
Kładkę na próbę już mamy, a inkasenci już płyną

Kładkę na próbę już mamy, a inkasenci już płyną
Och tak! Wpuśćmy ich do Europy! Z pewnością wiele możemy się od nich nauczyć!
Tak się zaczyna przedsiębiorczość. Zauważył potrzebę i ją zaspokaja za pieniądze. Tak powstają fortuny
psyhepl napisał/a:
Bezos jest białasem, wątpię by ta małpa oferowała bilety na loty w kosmos
A Bezos zap🤬lał na pocztę, by wysłać zamówione książki.
Czy zrozumiałeś cokolwiek z tej historii?
smc napisał/a:
Tak się zaczyna przedsiębiorczość. Zauważył potrzebę i ją zaspokaja za pieniądze. Tak powstają fortuny
"Od pucybuta do milionera"...Dziś już chyba ten numer nie przejdzie...Dzisiaj miliony się zbija NA WOJNACH!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie