Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odbyt to nie wagina, więc nie opowiadaj że cipki lizałeś, tylko że kolegom rodzynki wyjadałeś
Jak Pan lubi rodzynki z dupy to smacznego. Jak w końcu trafisz na zadbaną dziewczynę, która potrafisz się obsługiwać i sprawiać jej przyjemność, to może pozwoli Ci się zająć jej odbytem (jak to nazwałeś). Każdy robi to co lubi, a wylizanie pysznych obu dziurek a później ich rżnięcie to kwintesencja dobrego seksu i relacji
Ale że co, że niby cipa wali rybami? Autor filmu ma chyba jakieś dziwne doświadczenia, ja liżę cipki i jakoś nie czują śledzi, jak laska dba o siebie to rybami nie wali! Barany!! Lizałem cipki w parku, na plaży, dosłownie wszędzie! No chyba że liżesz cipę jakiejś przypadkowej menelicy, to ok, to by tłumaczyło, więc przestań lizać cipę menelic bo się jakiejś choroby nabawisz.
też nigdy tego nie rozumiałem, nawet jak sie na koloniach palcowało młode szony, autor musi poprosić koleżankę by się myła dziennie, a nie raz w tygodniu.
poker better than lifeAle że co, że niby cipa wali rybami? Autor filmu ma chyba jakieś dziwne doświadczenia, ja liżę cipki i jakoś nie czują śledzi, jak laska dba o siebie to rybami nie wali! Barany!! Lizałem cipki w parku, na plaży, dosłownie wszędzie! No chyba że liżesz cipę jakiejś przypadkowej menelicy, to ok, to by tłumaczyło, więc przestań lizać cipę menelic bo się jakiejś choroby nabawisz.
Taaa, a później się obudziłeś w obsranym łóźku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów