Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Się prawiczki śmieją i nagrywają gościa... On ma śledzia , a im zostało zwalić sobie nawzajem

Zinou0 napisał/a:
Się prawiczki śmieją i nagrywają gościa... On ma śledzia , a im zostało zwalić sobie nawzajem
Właśnie sobie zwaliłem
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Ale że co, że niby c🤬a wali rybami? Autor filmu ma chyba jakieś dziwne doświadczenia, ja liżę c🤬ki i jakoś nie czują śledzi, jak laska dba o siebie to rybami nie wali! Barany!! Lizałem c🤬ki w parku, na plaży, dosłownie wszędzie! No chyba że liżesz cipę jakiejś przypadkowej menelicy, to ok, to by tłumaczyło, więc przestań lizać cipę menelic bo się jakiejś choroby nabawisz.
diacon napisał/a:
Ale że co, że niby c🤬a wali rybami? Autor filmu ma chyba jakieś dziwne doświadczenia, ja liżę c🤬ki i jakoś nie czują śledzi, jak laska dba o siebie to rybami nie wali! Barany!! Lizałem c🤬ki w parku, na plaży, dosłownie wszędzie! No chyba że liżesz cipę jakiejś przypadkowej menelicy, to ok, to by tłumaczyło, więc przestań lizać cipę menelic bo się jakiejś choroby nabawisz.
Odbyt to nie wagina, więc nie opowiadaj że c🤬ki lizałeś, tylko że kolegom rodzynki wyjadałeś

Niech rzuci kamieniem, kto nigdy nie r🤬ał w miejscu publicznym!
a nie, wait, nie ten target, tu same 30 letnie samotne piwniczniaki... xd
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
a nie, wait, nie ten target, tu same 30 letnie samotne piwniczniaki... xd
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.

Driver19cm napisał/a:
Właśnie sobie zwaliłem
Poczucie humoru to podstawa

Wampay napisał/a:
Poczucie humoru to podstawa
Założę się o piwo do komentarza, że nie żartował...

podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Lok napisał/a:
Na takim zimnie to nie staje
Została minetka
staje gwarantuje ci
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie