📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo przyjemny dowcip
wczorajszy odcinek detektywów był o podobnej tematyce, kobieta biła męża i dziecko
(podobno, ja tego nie oglądam )
(podobno, ja tego nie oglądam )
Tatuś już zabrał syna do łóżka, pewnie zaraz doczekamy się kontynuacji
HaHaHa, eleganckie z moim Tatą też takie dowcipy robimy, które się kończą różnie czasem śmiechem mamy czasem jej fochem lub awanturą ale zawsze jest warto.
hei, jeg er en dum pedo >:SDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kozacki komiks i o dziwo bez przekleństw. leci bronk.
wy się śmiejecie, a taka jest prawda
Kurwa dałem piwo nie temu co trzeba ;f Pykac nie myśl sobie, że Twój post na nie zasługuje ;f
Whyiamhere, synes du at du er sjovt eller noget?
Pykac napisał/a:
HaHaHa, eleganckie z moim Tatą też takie dowcipy robimy, które się kończą różnie czasem śmiechem mamy czasem jej fochem lub awanturą ale zawsze jest warto.
i też tak z tatą śpicie w jednym łóżku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów