18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
pionner 2015-01-22, 15:27 4
@DRUGA_WOJNA zaczniemy od facebooka, stawiam że 90% z tych ludzi ma identyczne hasło do wszystkiego.
Zgłoś
zielak300 2015-01-22, 15:35 2
Żeby im tylko reklam z emaila nie zajebali.
Zgłoś
mp0011 2015-01-22, 15:41
A wiecie, ze jak się wkleja swoje hasło w komentarzu to automatycznie jest podmieniane gwiazdkami po dodaniu - tak samo jak przekleństwa?

Dowód: Moje hasło to ********
Zgłoś
Snoon 2015-01-22, 15:45 1
@Up taki chuj, przekleństwa nie są podmieniane
Zgłoś
panchamityle 2015-01-22, 15:45 2
Ta druga ma 20 lat?! Wygląda jak stara raszpla, bleee
Zgłoś
RustyRat 2015-01-22, 15:47
keyloggery + torrenty, shelle, inne bieda chomiki
Zgłoś
KasHer 2015-01-22, 15:52 9
Pracowałem na infolinii jednego z banków - Zadzwonił kiedyś do koleżanki na zmianie chłop, który mocno się awanturował że mu pieniądze z konta znikają. Standardowa gadka, zastrzegamy kartę , pan zgłasza to na policji i przynosi zaświadczenie.
Ale klient mocno uparty, że on nie chce tracić swojej karty na weekend, a poza tym on wie że jego karta jest bezpieczna i to na pewno wina banku, a nasze systemy bezpieczeństwa są do dupy i ktoś się na pewno do nas włamał (*).
Po kilku chwilach przekonywania, że są to transakcje kartą przez internet bo dokładnie to widzimy, koleś "przyznał się", dlaczego twierdzi że jego karta jest bezpieczna. Dostał maila o treści "sprawdź czy twoja karta jest bezpieczna" i wysłał im dane swojej karty. Odpisali mu że jest bezpieczna

* Autentycznie - ludzie jak im strona banku nie wchodziła to najpierw pytali czy to my znowu coś spierdoliliśmy a dopiero później przypominali sobie że zapomnieli za internet zapłacić. Standardowa też gadka "na pewno wpisywałem/am dobrze hasło" ;]

...
Zgłoś
P................i 2015-01-22, 15:54
kimmel, fallon i kutallon, nie wierzcie w to bo to aktorzy podstawiani ;/
Zgłoś
K................u 2015-01-22, 16:49
moje to Meczet123 zapraszam
Zgłoś
x................x 2015-01-22, 16:52 1
materiał jak materiał, piwo daje bo są napisy po Polsku, pomimo tego że jakoś tam znam angielski to czasem trudno zrozumieć wszystko, ale to nie jest najgorsze, najgorsze jest to że materiały nawet Polskie opisywane są w sposób niezrozumiały dla normalnych ludzi, jak ja, przez modne w gimbazie zmienianie Polskich pięknych słów na chuj wie co, czyli stunty, thug life czy jak tam to się piszę itp. wszystkim wam co nie potraficie w Ojczystej mowie się wysłowić życzę ciapatego chuja w dupie, bo każdy na sadolu piszę że hameryka zła, ciapate złe, czarnuchy złe, z czym się zgadzam, a sami kaleczycie nasz piękny język, zatem jeszcze raz chuj wam wszystkim w dupę
Zgłoś
kokosh11n 2015-01-22, 16:56 1
WszystkoRozpierdala napisał/a:

Dobre ale ja mam lepsze, też od tyłu: ot, dancing, nic nad to.

Tez dobre, ale mam lepsze, tez od tylu: Kobyla ma maly bok .

"You mustn't allow yourself to be chained to fate, to be ruled by your genes. Human beings can choose the kind of life that they want to live. What's important is that you choose life... and then live."
Zgłoś
Macias17 2015-01-22, 17:32
Podstawione w chuj a wy się jaracie jak żydy w auschwitz
Zgłoś
Alonso 2015-01-22, 17:36 1
Oto najmocniejsze hasło:
Zgłoś
Black Snake 2015-01-22, 17:41
Ale kto daje takie kurwa hasła? Po 1 nigdy nie daję pytania pomocniczego bo po chuj? Po 2 nie wiem jak Wy, ale według mnie danie imienia psa/kota/babci to debilizm. Moje hasła nie są stworzone ze słów lecz z różnych dużych liter, małych liter, cyfr i znaków specjalnych :o

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Molecule 2015-01-22, 18:05
moje hasło to ADA od tyłu (jakkolwiek to zabrzmiało )
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów