📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Jeszcze trochę i wszystko będzie się dało zrobić loginem i hasłem z FB.
Sema napisał/a:
Nieważne czy jesteś Włochem Irlandczykiem czy też Izraelczykiem. Przeprowadzając się do stanów stajesz się automatycznie debilem.
Kaluza999 napisał/a:
co za kurwa niedojebane hamburgery :/
sami jesteście niedojebani. Nie sztuka wybrać 1/100 debila który się nabierze. To samo robią w POLSKIM matura to bzdura, wybierają same głupie odpowiedzi
Ja mam piękną technikę tworzenia haseł. Napierdalam łapą po klawiaturze.
Przykład: gubq3weufihgoiqewhafpg
wątpię aby ktoś mi takie hasło zgadł.
do każdego serwisu internetowego mam inne wytworzone tą metodą.
Przykład 2gi ,że hasła się nie powatarzają (jebnę łapami po klawiaturze losowo): g2uo18yfgae0ivqafipgsp9f
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Przykład: gubq3weufihgoiqewhafpg
wątpię aby ktoś mi takie hasło zgadł.
do każdego serwisu internetowego mam inne wytworzone tą metodą.
Przykład 2gi ,że hasła się nie powatarzają (jebnę łapami po klawiaturze losowo): g2uo18yfgae0ivqafipgsp9f
A moje to SEDES, albo Mamuta_tu_mam.
nie śmieszne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów