Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te które się nie zbiły powinien potłuc.
ktos kto robi sobie wideo i podnieca sie paroma kratami jakiegos zjebanego becksa, nie zasluguje na nic innego
Są tacy co sie podniecają "Harnasiem" czy "Lechem" - zabierzesz im do tego prawo?
skurwysynki zajebane. kiedys sie kupowalo tyle alko i chuj, przychodzilo sie na impreze czy cos i bylo wow ile piwa zajebiscie... i tyle kazdy sie cieszyl z piwa i piwo pil. teraz pedaly sie zesraja jak nie pokaza tego calemu swiatu. kupil duzo piwa o kurwa jak fgajnie ale az mnie trzesie zeby to nagrac na tik toka i pokazac wszystkim patrzcie wydalem 200 zł na piwo WOOOW jaki fajny, jaki zajebisty jestem patrzcie ile piwa mam. kurwa... skurwysynek zamiast dobrze dostarczyc tyle piwa i to wypic sobie to musi sie prezyc przed kamerka i nie patrzy przed siebie. dobrze tak kurwie jebanej. powinien dostac kilka lisci na swoj pedalski tik tokowy ryj skurwialy
Generalnie zgadzam się ale mimo wszystko muszę polecieć klasykiem "gumka od majtek cię ciśnie?"
skurwysynki zajebane. kiedys sie kupowalo tyle alko i chuj, przychodzilo sie na impreze czy cos i bylo wow ile piwa zajebiscie... i tyle kazdy sie cieszyl z piwa i piwo pil. teraz pedaly sie zesraja jak nie pokaza tego calemu swiatu. kupil duzo piwa o kurwa jak fgajnie ale az mnie trzesie zeby to nagrac na tik toka i pokazac wszystkim patrzcie wydalem 200 zł na piwo WOOOW jaki fajny, jaki zajebisty jestem patrzcie ile piwa mam. kurwa... skurwysynek zamiast dobrze dostarczyc tyle piwa i to wypic sobie to musi sie prezyc przed kamerka i nie patrzy przed siebie. dobrze tak kurwie jebanej. powinien dostac kilka lisci na swoj pedalski tik tokowy ryj skurwialy
Idź do swej rzeźni i powieś się na haku.
Jak Janosika powiesili.
Tylko że Janosik był kims.
A Ty jesteś pierdząca popierdółka.
W sumie też ktoś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów