test przeprowadzony w USA
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa cygana !!
Ja jak jadę samochodem i zobaczę jakiegoś kota wybiegającego na jezdnię to nie wiem czemu ale podświadomie zawsze dodaję gazu...
ORMOWIEC napisał/a:
Ja jak jadę samochodem i zobaczę jakiegoś kota wybiegającego na jezdnię to nie wiem czemu ale podświadomie zawsze dodaję gazu...
Mam nadzieję, że jak jakiś tirowiec zobaczy cię włączającego się do ruchu, to też doda gazu...
Jaką to trzeba być kurwą aby specjalnie rozjechać zwierze na drodze? (Nie mówię o tarantuli )
I nie wspominając o kradzieży gumowego węża...
I nie wspominając o kradzieży gumowego węża...
Kiedys przejechalem biednego kicusia, wlasciwie futrzak sam mi sie pod kola wjebal. Jak dostal zderzakiem to polecial dalej niz malysz
Swoja droga panstwo powinno wprowadzic system benefitow za rozjezdzanie cyganow. Za jednego tygodniowo, 50% ulgi na OC. Wszyscy na tym zyskuja!
Swoja droga panstwo powinno wprowadzic system benefitow za rozjezdzanie cyganow. Za jednego tygodniowo, 50% ulgi na OC. Wszyscy na tym zyskuja!
sorry, zawsze jak widzę rozjechane zwierze na poboczu to się zastanawiam czy kurwa ktoś je "gonił" specjalnie autem, teraz na tym filmiku widzę że tak... nie wiem jakim trzeba być pokurwem żeby specjalnie rozpierdalać zwierzaki, żeby skurwielowi tak kiedyś ktoś noge albo chuja przejechał...
W stanach to chyba jakiś sport albo hobby z tym rozjeżdżaniem.
Wielcy sadyści z was kurwa. Narzekają, że nie ma sadystycznego gówna, a jak ktoś pisze o rozjechaniu kotka to już się burzą.
@up Takie prymitywne zbrodnie mało kogo interesują My chcemy coś z polotem, finezją !
Qel napisał/a:
Oburzanie sie że ktoś dla sportu rozjedzie sobie kota?
Zabijanie słabszego stworzenia dla zabawy jest chyba najgorszym skurwysyństwem. To nie sadyzm tylko jebane lamerstwo. Jak chcesz sobie zabić kota to spróbuj nie z dachowcem tylko z tygrysem i nie samochodem tylko gołymi rękami. Pokaż jaki z ciebie kozak.
Kot, pies, sarna, królik rozjechany spoko często się same wpierdalają pod koła, ale by żółwia, jeża lub inne w chuj wolne rozjeżdżać specjalnie to już jest pokurwione.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów