Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jednak rodzice cię trzymali pod swoim dachem tak długo jak tylko mogli.
Raczej go trzymali w budzie z psem. Ciasno miał, dlatego tak lubi psy.
Zobaczcie jak ładnie zaczaił się w krzakach
Juz ruchani przez psy wyja bo im pieski "obrażajom".
Jego trzymali w piwnicy na łańcuchu.
Zresztą pewnie nadal trzymają, tylko tatuś mu zdjął bana na internety za mistrzowskie opierdolenie kolby.
Juz ruchani przez psy wyja bo im pieski "obrażajom".
To już dawno przestało chodzić o psy, po prostu niesamowity z ciebie zjeb.
I tak wygladaja ci wszyscy własciciele durnych pchlarzy.
Trzyma bezrozumne bydle w domu, które nawet w razie czego nie upilnuje mu dobytku. Pozwala by wszedzie roznosiło swój smród i kłaki a nawet spółkowało. Trzeba byc ciężkim idiota by robić z domu chlew w którym urzeduje bezmyślny ochłap miesa.
chłopie XD
Zresztą pewnie nadal trzymają, tylko tatuś mu zdjął bana na internety za mistrzowskie opierdolenie kolby.
Dajcie mu spokój. Chłop ma traume z dzieciństwa jak w wieku 6 lat wszedł do pokoju rodziców a tam mu pies matke jebał.
Zabawni jesteście przygłupy, dostarczacie mi tyle radości jak coś się napisze o durnych pchlarzach, które jebia was w dupsko.
Zabawni jesteście przygłupy, dostarczacie mi tyle radości jak coś się napisze o durnych pchlarzach, które jebia was w dupsko.
Ależ wiemy, wiemy...
Troling to jedyny promyczek radości w twoim smutnym jak pizda życiu.
Ależ wiemy, wiemy...
Na juz cichutko psi odbycie, zapal sobie blanta i wyruchaj psa. LOL.
Ależ wiemy, wiemy...
Raczej nudzi, niż troluje. A niech się dziecko cieszy.
Teraz jeden czy drugi mędrzec napisał coś o "jebanych pchlarzach" to reszta, żeby nie wypaść z głównego nurtu podtrzymuje ten ton. (10123)
Trzyma bezrozumne bydle w domu, które nawet w razie czego nie upilnuje mu dobytku. Pozwala by wszedzie roznosiło swój smród i kłaki a nawet spółkowało. Trzeba byc ciężkim idiota by robić z domu chlew w którym urzeduje bezmyślny ochłap miesa.
Nie zesraj się
w obecnej sytuacji trzymanie psa w domu wydaje się nie być takie głupie. zawsze można go wpierdolić kiedy skończy się szyneczka w lodówce
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów