Trzyma bezrozumne bydle w domu, które nawet w razie czego nie upilnuje mu dobytku. Pozwala by wszedzie roznosiło swój smród i kłaki a nawet spółkowało. Trzeba byc ciężkim idiota by robić z domu chlew w którym urzeduje bezmyślny ochłap miesa.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.I tak wygladaja ci wszyscy własciciele durnych pchlarzy.
Trzyma bezrozumne bydle w domu, które nawet w razie czego nie upilnuje mu dobytku. Pozwala by wszedzie roznosiło swój smród i kłaki a nawet spółkowało. Trzeba byc ciężkim idiota by robić z domu chlew w którym urzeduje bezmyślny ochłap miesa.
Psy mają więcej rozumu niż ty, niewolniku swojego losu.
I tak wygladaja ci wszyscy własciciele durnych pchlarzy.
Na tym portalu mózgi zaczynają działać powoli.
6-7 lat temu nawet gadanie na uchodźców i islam było zaściankowe i wyśmiewane. Na feministki/sodomitów też chyba.
3-4 lata temu gadanie na uchodźców już ok, oburzali się na antysemityzm. Mówiłem że z żydostwem też się obudzicie.
Teraz jest to samo. Dziś mówić że kochanie psa czy innej nierogacizny jak ludzi, jest kompletnie pojebane, powoduje oburzenie. Ale za 1-2 lata każdy kto choć odrobinę myśli, będzie uznawał to za oczywistą oczywistość.
Na tym portalu mózgi zaczynają działać powoli.
6-7 lat temu nawet gadanie na uchodźców i islam było zaściankowe i wyśmiewane. Na feministki/sodomitów też chyba.
3-4 lata temu gadanie na uchodźców już ok, oburzali się na antysemityzm. Mówiłem że z żydostwem też się obudzicie.
Teraz jest to samo. Dziś mówić że kochanie psa czy innej nierogacizny jak ludzi, jest kompletnie pojebane, powoduje oburzenie. Ale za 1-2 lata każdy kto choć odrobinę myśli, będzie uznawał to za oczywistą oczywistość.
Popłynąłeś, nie widziałem żeby ktoś kiedykolwiek oburzał się na tym portalu na antysemityzm. To by było pojebane.
Nine, ten, never sleep again.
Trzeba byc ciężkim idiota by robić z domu chlew w którym urzeduje bezmyślny ochłap miesa.
A jednak rodzice cię trzymali pod swoim dachem tak długo jak tylko mogli.