Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzyma bezrozumne bydle w domu, które nawet w razie czego nie upilnuje mu dobytku. Pozwala by wszedzie roznosiło swój smród i kłaki a nawet spółkowało. Trzeba byc ciężkim idiota by robić z domu chlew w którym urzeduje bezmyślny ochłap miesa.
I tak wygladaja ci wszyscy własciciele durnych pchlarzy.
Trzyma bezrozumne bydle w domu, które nawet w razie czego nie upilnuje mu dobytku. Pozwala by wszedzie roznosiło swój smród i kłaki a nawet spółkowało. Trzeba byc ciężkim idiota by robić z domu chlew w którym urzeduje bezmyślny ochłap miesa.
Psy mają więcej rozumu niż ty, niewolniku swojego losu.
I tak wygladaja ci wszyscy własciciele durnych pchlarzy.
Na tym portalu mózgi zaczynają działać powoli.
6-7 lat temu nawet gadanie na uchodźców i islam było zaściankowe i wyśmiewane. Na feministki/sodomitów też chyba.
3-4 lata temu gadanie na uchodźców już ok, oburzali się na antysemityzm. Mówiłem że z żydostwem też się obudzicie.
Teraz jest to samo. Dziś mówić że kochanie psa czy innej nierogacizny jak ludzi, jest kompletnie pojebane, powoduje oburzenie. Ale za 1-2 lata każdy kto choć odrobinę myśli, będzie uznawał to za oczywistą oczywistość.
Na tym portalu mózgi zaczynają działać powoli.
6-7 lat temu nawet gadanie na uchodźców i islam było zaściankowe i wyśmiewane. Na feministki/sodomitów też chyba.
3-4 lata temu gadanie na uchodźców już ok, oburzali się na antysemityzm. Mówiłem że z żydostwem też się obudzicie.
Teraz jest to samo. Dziś mówić że kochanie psa czy innej nierogacizny jak ludzi, jest kompletnie pojebane, powoduje oburzenie. Ale za 1-2 lata każdy kto choć odrobinę myśli, będzie uznawał to za oczywistą oczywistość.
Popłynąłeś, nie widziałem żeby ktoś kiedykolwiek oburzał się na tym portalu na antysemityzm. To by było pojebane.
Trzeba byc ciężkim idiota by robić z domu chlew w którym urzeduje bezmyślny ochłap miesa.
A jednak rodzice cię trzymali pod swoim dachem tak długo jak tylko mogli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów