Wysłał go na początek Skyrim
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wysłał go na początek Skyrim
Masochista, czy poprzytulać się chciał do misia?
pięknie słychać odgłos łamanego nosa:D
Padło słowo "puta" (kurwa) i dostał z banki.
Oglądasz od początku i zastanawiasz się czy z lewej czy z prawej mu przypierdoli a tu z bańki mu wykurwił
Mi tak wczoraj wywalił Bramkarz ale w ryj aż mi kleks z dupy poszedł no nic życie:)),
ten kościarz widać z profilu nos już miał zbity nieraz.Historia lubi się powtarzać.
Piękny, idealny dźwięk łamanego nosa...
Przypadek? Nie sądzę ku naszej uciesze
haltopizda napisał/a:
ten kościarz widać z profilu nos już miał zbity nieraz.Historia lubi się powtarzać.
Przypadek? Nie sądzę ku naszej uciesze
kurwa, brak jakiegokolwiek instynktu samozachowawczego. gość sadzi się do chłopa, którego dłoń jest wielkości głowy sadzącego się
Karboksylator napisał/a:
k***a, brak jakiegokolwiek instynktu samozachowawczego. gość sadzi się do chłopa, którego dłoń jest wielkości głowy sadzącego się
To akurat mały wyznacznik. Jest pełno wyjadaczy w mniejszej wadzę. Jeden trener miał 65kg a rozwalił 115kg chłopa taki znajomy co po imprezach się lał zawsze... Skończyło się w narożniku... Obijał go i pakował jak cygan złom na wózek . Większy kretynizm jest kiedy sadzisz się do typa z rękami w kieszeniach utrzymując odległość dentystyczną. Na co on kurwa liczył? Że przestraszy większego? Albo lejesz albo wyłapiesz nie ma innego wyjścia kiedy przekroczysz granicę
Sadzi się jak babcia kasia do policji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów