Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oglądasz od początku i zastanawiasz się czy z lewej czy z prawej mu przyp🤬oli a tu z bańki mu wyk🤬ił

Mi tak wczoraj wywalił Bramkarz ale w ryj aż mi kleks z dupy poszedł no nic życie:)),
ten kościarz widać z profilu nos już miał zbity nieraz.Historia lubi się powtarzać.
Piękny, idealny dźwięk łamanego nosa...
Przypadek? Nie sądzę ku naszej uciesze

haltop🤬da napisał/a:
ten kościarz widać z profilu nos już miał zbity nieraz.Historia lubi się powtarzać.
Przypadek? Nie sądzę ku naszej uciesze

k🤬a, brak jakiegokolwiek instynktu samozachowawczego. gość sadzi się do chłopa, którego dłoń jest wielkości głowy sadzącego się
Karboksylator napisał/a:
k***a, brak jakiegokolwiek instynktu samozachowawczego. gość sadzi się do chłopa, którego dłoń jest wielkości głowy sadzącego się
To akurat mały wyznacznik. Jest pełno wyjadaczy w mniejszej wadzę. Jeden trener miał 65kg a rozwalił 115kg chłopa taki znajomy co po imprezach się lał zawsze... Skończyło się w narożniku... Obijał go i pakował jak cygan złom na wózek . Większy kretynizm jest kiedy sadzisz się do typa z rękami w kieszeniach utrzymując odległość dentystyczną. Na co on k🤬a liczył? Że przestraszy większego? Albo lejesz albo wyłapiesz nie ma innego wyjścia kiedy przekroczysz granicę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie