📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Kurwa płyną często z nowymi smartfonami za 5k ale kurwa ani jeden w kapoku nigdy sie nie wybrał
Jest mi to obojętne. I innym też powinno być, a świat stałby się lepszy. Mamy swoje problemy, za wschodnią granicą wojna, a dalej wrogi, kremlowski reżim i tylko to nas powinno interesować. Nie ma co wspinać się na wyżyny moralności i pierdolić, że many jakiś jebany obowiązek pomagać uchodźcom z drugiego końca świata. Niby czemu? Podejmują wyzwanie znając ryzyko i sami są sobie winni jeśli utoną, więc chuj im na grób.
Latissimus napisał/a:
Jak łososie, wytarli się i zdechli.
Dobrze, że się kurwa nie rozmnożyli.
od razu cieplej się człowiekowi na sercu robi jak widzi coś takiego, chociaż z drugiej strony nie będzie przeprowadzonych wielu operacji przeszczepu serca, wynalezione nowe AI i wiele innych rzeczy
Po co to zbierać. Wysadzać jak zdechłe wieloryby a przynajmniej Achtung w dupę.
Yolanda napisał/a:
W końcu, ktoś dziurawi pontony tym skurwysynom.
Pewnie sami coś kroili na burcie pontonu.
Kurwa ich to się chyba nawet murena nie chwyci ....
35i napisał/a:
Pewnie sami coś kroili na burcie pontonu.
swoje dokumenty pewnie kroili na burcie pontonu...
Cipczan napisał/a:
Po co to zbierać. Wysadzać jak zdechłe wieloryby a przynajmniej Achtung w dupę.
Ja bym to odholował jakieś 200 mil od brzegu, natura sama to zutylizuje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów